Announcement
Keukenkaravaan: Bistro Flores
TIME
Za 30 aug 13:00, 17:00 & 20:00
LOCATION
De Pukkel



De mobiele Keukenkaravaan van Doeksen-karren trekt weer over Vlieland! Je treft ‘m in de Pukkel, naast het Sportveld. Vier waanzinnige chefs presenteren dagelijks unieke menu’s, op maat samengesteld voor Into The Great Wide Open. Dit is je kans! Via de shop reserveer je vast een plekje, dan weet je zeker dat je terecht kunt. Eten bij de Keukenkaravaan duurt zo’n 90 minuten.
De stijl van Flores begon met de simpele vraag: hoe creëer je iets dat net zo smaakvol is als traditionele gastronomie, met respect voor de natuur en de toekomst van voedsel? Garums, tempeh of winegums: het team van Luuk Freriks draait er z'n hand niet voor om. De unieke charcuterie op basis van koji-fermentatie is wellicht ongeëvenaard. Het menu zit vol ingrediënten uit regeneratieve producenten rond Nijmegen en draait volledig om levende organismen en systemen. In 2024 werd Bistro Flores zelfs geroemd met een Groene Michelinster. ‘Luuk een chef-kok die eetgewoonten verandert’, aldus het commentaar.
Allergenen: Ei, gluten, mosterd, lupine, melk, noten, pinda's, schaaldieren, selderij, sesamzaad, soja, vis, weekdieren, zwaveldioxide, niet geschikt voor zwangeren
Lees hier meer over eten & drinken op Into The Great Wide Open.
READ MORE
NEWSLETTER
Receive POST, our newsletter about what moves, inspires, fascinates, or simply is fun.
INTO THE GREAT WIDE OPEN
INTO THE GREAT WIDE OPEN
INTO THE GREAT WIDE OPEN
NEWSLETTER
Receive POST, our newsletter about what moves, inspires, fascinates, or simply is fun.
INTO THE GREAT WIDE OPEN
INTO THE GREAT WIDE OPEN
INTO THE GREAT WIDE OPEN
NEWSLETTER
Receive POST, our newsletter about what moves, inspires, fascinates, or simply is fun.
INTO THE GREAT WIDE OPEN
INTO THE GREAT WIDE OPEN
INTO THE GREAT WIDE OPEN