• icon-menu-topbar

Into The Great Wide Open is een festival op Vlieland. Muziek staat centraal, maar het is vooral de context die het festival eigen maakt. Middenin de natuur op misschien wel het mooiste Waddeneiland van Nederland. Verrassende randprogrammering, beeldende kunst, film, uitdagende kinderactiviteiten en voldoende rust en ruimte om er optimaal van te kunnen genieten.

Zowel publiek als artiest is bezoeker van het eiland waar de zee de grens aangeeft en niet de dranghekken. Into The Great Wide Open is voor alle liefhebbers van goede alternatieve popmuziek die behoefte hebben aan een sfeerrijk festival, maar ook graag zelf het tempo willen bepalen en net iets meer keuzemogelijkheden willen. Oesters van het wad, vers gevangen zeebaars, met zorg bereid. Uit je dak gaan op een festivalveld én kampvuurliedjes op het strand. Intiem festivalgevoel én de ‘great wide open’.

Lees & bekijk meer over Into The Great Wide Open.
Hier vind je onze huisregels.
 

Into The Great Wide Open 2018

Here Comes The Summer vindt komend jaar plaats op 4, 5 en 6 mei. De voorverkoop van het voorjaarsfestival begint zaterdag 20 januari om 10.00 uur.

Into The Great Wide Open is van 30 augustus tot en met 2 september. De voorverkoop begint op zaterdag 3 februari om 10:00. 

Op de hoogte blijven van alle informatie rond de voorverkoop? Abonneer je dan op de Nieuwsbrief