Into The Great Wide Open 2018 is uitverkocht

Into The Great Wide Open 2018 vindt plaats van 30 augustus tot en met 2 september 2018. 

Richting het voorjaar rolt de marktplaats van Into The Great Wide Open weer uit, waar mensen in een veilige omgeving kaarten kunnen aanbieden, die worden aangeboden aan de mensen in de wachtrij. Hou onze nieuwsbrief in de gaten voor meer nieuws daarover.

Ticketprijzen 2018

Festivaltickets vanaf 18 jaar kosten €137,- (incl. €2,- servicekosten) en tickets 4 tot en met 17 jaar kosten €22,- (incl. €2,- servicekosten). Kinderen tot vier jaar mogen gratis mee. De ticketprijzen zijn exclusief transactiekosten*, bootreis en overnachting. Er wordt een maximaal aantal tickets per persoon gehanteerd: per bestelling kunnen er maximaal 4 tickets per ticketsoort worden aangeschaft.


Weet waar je koopt

Hoe graag je ook wilt komen, koop je ticket(s) niet zomaar via andere kanalen dan onze eigen officiële verkoopkanaal: www.intothegreatwideopen.nl.  Zogenaamde secundaire ticketing-partijen claimen tickets te hebben, maar dat is niet per se zo. Hier lees je meer informatie over hoe dergelijke aanbieders te werk gaan.

Wil je checken of aangeboden tickets echt zijn, stuur een mail naar info@intothegreatwideopen.nl met de naam van de verkoop en/of het bestelnummer.

*Transactiekosten zijn afhankelijk van de geselecteerde betaalmethode, vanaf €0,85)

Campingvoucher Kampeerterrein Lange Paal 

Dit voucher geldt voor de overnachting van één persoon op vrijdag 31 augustus en zaterdag 1 september op Kampeerterrein Lange Paal. Kinderen tot 4 jaar hebben geen campingvoucher nodig.
Mocht je eerder willen komen of langer willen blijven, dan kun je bij aankomst op het kampeerterrein de voucher laten zien en de extra nacht(en) per pin betalen. Meer informatie is terug te vinden op het e-ticket, die je na de afronding van je bestelling in je mailbox ontvangt.
Je kunt per bestelling maximaal 4 campingvouchers voor Lange Paal afrekenen.

BlueCAMP

Overnachten in een comfortabele twee-persoonstent gemaakt van oude spijkerbroeken – inclusief ontbijt.

Into The Great Wide Open heeft in samenwerking met Blue LOOP Originals een ecologisch overnachtingsconcept ontwikkeld dat comfort en rust combineert met duurzaamheid: BlueCAMP, een innovatie van Nederlandse bodem.
Wat het inhoudt? Slapen in een tent gemaakt van gerecycled denim, op een mooie plek dicht tegen het wad en 's ochtends ontwaken met een heerlijk vers ontbijtje. 
De BlueCAMP hosts zorgen voor een ontspannen en gastvrij verblijf, waarbij je niets te kort komt. Eigenlijk hoef je alleen je slaapzak en je toiletspullen mee te nemen.

Drie overnachtingen incl. ontbijt van donderdag 30 augustus tot zondag 2 september 2018* in een BlueCAMP tent op Kampeerterrein Lange Paal.

Annuleren van dit arrangement is niet mogelijk.
* De tent is in overleg beschikbaar tot 9:00 uur op maandag 3 september.