Tickets

Into The Great Wide Open 2024 is helemaal uitverkocht. Heb je interesse in een ticket voor, maar heb je achter het net gevist? Of heb je een ticket over en wil je deze graag verkopen? Tot en met 22 augustus 2024 10:00 uur kan je terecht op de Wachtlijst. De Wachtlijst is een veilig platform voor het aanbieden en kopen tegen kostprijs van festivaltickets en kampeervouchers Lange Paal voor Into The Great Wide Open 2024. Het is niet mogelijk om BlueCAMP-arrangementen of kampeervouchers Stortemelk aan te bieden via de Wachtlijst.

Festivaltickets

Voor Into The Great Wide Open zijn alleen weekendtickets te koop. Per order kan je maximaal vier tickets voor volwassenen bestellen. De ticketprijzen zijn exclusief €2,- servicekosten per ticket, maar inclusief €10,- Goede Reistoeslag (die je terugkrijgt als je fossielvrij reist) per volwassenticket. De bootovertocht naar Vlieland en overnachtingen op het eiland zijn niet inbegrepen.

Kaartprijzen

Volwassenen - €225,- (uitverkocht)
12 t/m 17 jaar - €65,-
4 t/m 11 jaar - €45,-
Tot 4 jaar - gratis

Overnachten

Overnachten tijdens Into The Great Wide Open regel je op eigen gelegenheid. Tijdens de ticketverkoop bieden we drie kampeeropties aan. Hiervoor koop je een kampeervoucher, die per optie net even anders werkt.

Kampeervoucher Stortemelk | €10,- | recht op reservering voor één tentplek, max. vier personen (uitverkocht)

Deze voucher geeft je het recht om een reservering voor één tent op Kampeerterrein Stortemelk te maken. Je krijgt na aankoop van de voucher een mail met een unieke boekingslink waarmee je direct een overnachtingsplek bij Stortemelk kunt boeken. Je hebt dan tot 29 februari om de reservering te voltooien, daarna vervalt je voucher. Reserveren kan via de boekingslink en met de unieke barcode uit je bestelling. Deze kan je vinden onder de QR-code in het overzicht van je boeking bij Paylogic. Niet-verzilverde vouchers worden niet gerestitutioneerd.

Kampeervoucher De Lange Paal | €75,- | één persoon, vier nachten (uitverkocht)

Een voucher voor natuurkampeerterrein De Lange Paal is een reservering voor één persoon voor vier nachten (aankomst op woensdag 28 of donderdag 29 augustus). Wil je een nacht extra blijven, dan kan je dat ter plekke regelen met de boswachter. Ongeacht met hoeveel tenten je komt, heb je dus voor iedere persoon een voucher nodig.

Kampeervoucher BlueCAMP | €395,- | twee personen, drie nachten (uitverkocht)

Het BlueCAMP-arrangement bestaat uit een verblijf voor twee personen voor drie nachten van donderdag 29 augustus tot zondag 1 september in een van de tweepersoons BlueCAMP-tenten op De Lange Paal, inclusief iedere ochtend een vers ontbijtje. De tentstof van deze tenten is gemaakt van gerecycled denim in samenwerking met TenCate Outdoor Fabrics. De hosts zorgen voor een ontspannen verblijf waarbij je niets tekort komt. Een nachtje langer blijven kan ook in overleg met BlueCAMP via info@bluecamp.nl.

Overige opties

Als je niet wilt kamperen kun je ook kiezen voor een hotel, een vakantiewoning via VVV Vlieland of op een schip in de jachthaven via Rederij Vooruit.

Betaling

De transacties van de kaartverkoop verlopen via Paylogic. Per bestelling kun je maximaal vier tickets per ticketsoort aanschaffen. Wanneer je kindertickets bestelt, dien je per kinderticket de leeftijd in te vullen die het kind op donderdag 29 augustus 2024 heeft. Houd al je gegevens en eventueel de leeftijden van de kinderen dus bij de hand.

De betalingen lopen via iDeal, VISA of Bankcontact. Wil je liever achteraf betalen? Selecteer dan Klarna als betaalmethode. Kies voor ‘Betaal in 3 delen’. Je aankoopbedrag wordt opgesplitst in 3 rentevrije delen. In het betaalschema zie je precies welk bedrag wanneer wordt afgeschreven. Klarna schrijft de bedragen automatisch af van je rekening. Het eerste deel betaal je direct bij de aankoop, het tweede deel na 30 dagen en het derde deel na 60 dagen. Daarna is je aankoop voltooid. Geen rente, geen zorgen. Let op: Klarna voert eerst een check uit voordat je een Klarna-account aan kunt maken. Lees hier meer.

Foutmelding

Gaat er iets mis tijdens het bestelproces, klik dan op de knop terug/back binnen de Paylogic omgeving (dus niet op de terugknop in je browser). Je kunt dan opnieuw proberen je bestelling te voltooien.

De betalingsfase met je bank is een afgeschermd gebied voor ons en Paylogic. In de betalingsfase is er geen terugknop. Wanneer hier iets fout gaat, kunnen we helaas niet achterhalen wat er is gebeurd. Loop je tegen problemen aan, ga dan naar de informatiepagina van Paylogic.

Personaliseren en ontvangen van tickets

We vragen iedereen om de festivaltickets te personaliseren. Dit betekent dat de naam van elke bezoeker op zijn/haar/diens ticket moet komen te staan. Het personaliseren van het ticket kan direct na afronding van de bestelling, tot aanvang van het festival. 

Weet waar je koopt

Hoe graag je ook wilt komen, koop je ticket(s) niet zomaar via andere kanalen dan ons eigen officiële verkoopkanaal: intothegreatwideopen.nl. Zogenaamde secundaire ticketingpartijen claimen tickets te hebben, maar dat is niet per se zo. Hier lees je hoe dergelijke aanbieders te werk gaan en hoe je oplichters kunt herkennen.

Meer vragen over de ticketverkoop?

Bekijk de praktische informatie voor antwoorden op de meeste vragen. Mocht je er toch niet uitkomen, neem dan contact met ons op via info@intothegreatwideopen.nl. We proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.