Into The Great Wide Open 2019

Into The Great Wide Open 2019 vindt plaats van 29 augustus tot en met 1 september 2019.

De kaartverkoop begint op zaterdag 2 februari om 10:00 via deze pagina. 

Ticketprijzen

Festivaltickets

Festivaltickets vanaf 18 jaar kosten €152,-  en tickets voor 4 tot en met 17 jaar kosten €27,-.

De ticketprijzen zijn inclusief €2,- servicekosten, maar exclusief transactiekosten*, bootreis en overnachting. Er wordt een maximaal aantal tickets per persoon gehanteerd: per bestelling kunnen maximaal 4 tickets per ticketsoort worden aangeschaft. Kinderen tot 4 jaar mogen gratis mee. 

*Transactiekosten zijn afhankelijk van de geselecteerde betaalmethode, vanaf €0,85

Campingvouchers

Je kunt direct bij het kopen van je ticket voor Into The Great Wide Open 2019 een campingvoucher bestellen voor het overnachten op Kampeerterrein Stortemelk of Kampeerterrein Lange Paal. We vragen je om niet meer tentplekken te reserveren dan noodzakelijk zodat zoveel mogelijk festivalbezoekers hun tent op een van de kampeerterreinen kunnen opzetten. 

Kampeerterrein Stortemelk
Een campingvoucher voor kampeerterrein Stortemelk is een tijdelijke reservering van een tentplek (voor maximaal 1 tent). Na aankoop ontvang je een mail met een link om je voucher te verzilveren in het reserveringssysteem van Stortemelk. Hier geef je aan met hoeveel personen je in de tent gaat slapen. Na de uiterlijke reserveringsdatum vervalt de tijdelijke reservering en heb je geen recht meer op een tentplek. 
 
Kampeerterrein Lange Paal
Een campingvoucher voor kampeerterrein Lange Paal is een standaard reservering voor 1 persoon voor de vrijdag- en zaterdagavond. Het aantal tenten maakt in dit geval niet uit.
Wanneer je eerder wilt komen of langer wilt blijven hoef je geen extra voucher te kopen. Dit kun je bij aankomst aangeven bij het kampeerterrein en de extra nachten ter plekke afrekenen met pin.

BlueCAMP

Into The Great Wide Open werkt ook dit jaar weer samen met BlueCAMP. ITGWO ontwikkelde 3 jaar geleden samen met Blue LOOP Originals een ecologisch overnachtingsconcept dat comfort en rust combineert met duurzaamheid: BlueCAMP, een innovatie van Nederlandse bodem.

Wat het inhoudt? Slapen in een 2-persoons tent gemaakt van gerecycled denim, op een mooie plek dicht tegen het wad en 's ochtends ontwaken met een heerlijk vers ontbijtje. De BlueCAMP hosts zorgen voor een ontspannen en gastvrij verblijf, waarbij je niets te kort komt. Eigenlijk hoef je alleen je warme slaapzak en je toiletspullen mee te nemen.

Het BlueCAMP-arrangement kost €220 (exclusief €2,- servicekosten). Twee overnachtingen (2 personen) incl. ontbijt van donderdag 29 augustus tot zondag 1 september 2019* in een BlueCAMP tent op Kampeerterrein Lange Paal, Wadveld 4. Het annuleren van dit arrangement is niet mogelijk.

* Liever op maandag 2 september retour? Geen probleem! In overleg met BlueCamp blijf je een extra nacht en verzorgt het team nog een heerlijk ontbijt voordat je huiswaarts keert. De extra overnachting met ontbijt wordt ter plekke met je afgerekend.


Werkwijze ticketverkoop

De ticketverkoop verloopt via het systeem van Paylogic, dit systeem werkt het beste met de browsers Chrome en Firefox. Je hoeft tijdens het bestelproces geen account aan te maken bij Paylogic en kunt meteen overgaan op het bestellen van de kaarten.

Voor het selecteren van de gewenste tickets en het invullen van je gegevens heb je totaal 5 minuten de tijd.

Wanneer je kindertickets bestelt, moet je per kinderticket de leeftijd invullen dat het kind heeft op vrijdag 30 augustus 2019. Houd alle gegevens en eventueel de leeftijden van de kinderen dus bij de hand.

Na het selecteren van de tickets en het invullen van de gegevens heb je 20 minuten de tijd om de bestelling af te ronden.

Betalen

Je kunt betalen via iDeal of met een creditcard (Mastercard en Visa). Let er op dat de koop pas rond is als je een bevestigingsmail ontvangt inclusief de links naar de bestelde tickets.

De betalingsfase met de bank is een afgeschermd gebied voor ons en Paylogic. Wanneer hierin iets fout gaat, kunnen we helaas niet achterhalen wat er is gebeurd.

Wachtrij

Zorg ervoor dat je vóór 10:00 uur naar de ticketpagina van onze website gaat, via de button 'KOOP TICKETS' (deze zal tegen die tijd zichtbaar zijn op deze pagina). Om stipt 10:00 uur schakelt die pagina automatisch door naar de virtuele wachtrij van Paylogic. Wanneer je op de ticketpagina van onze website staat kom je dus automatisch in de wachtrij te staan. Het maakt niet uit of je al vanaf 09:00 uur op deze ticketpagina stond of om 09:59 uur.

Om 10:00 uur krijgt iedereen die op dat moment op de ticketpagina staat een plek in de wachtrij toebedeeld. Het is helaas niet mogelijk om jouw volgnummer ergens te zien. Mensen die na 10:00 uur via de ticketpagina in de wachtrij komen sluiten achteraan aan. Indien je op F5/refresh drukt, kom je automatisch weer achteraan in de rij.

Foutmelding tijdens het bestelproces

Gaat er iets mis tijdens het bestelproces, klik dan op de terug-/backknop in het boekingsproces (dus niet op de terugknop van je browser). Je kunt dan opnieuw proberen je bestelling te voltooien. Druk je op de terugknop van je browser dan loop je het risico dat je je bestelling opnieuw moet starten.

Let wel op, er is geen terugknop in de betalingsstap. Hou dus al je gegevens goed bij de hand om de betaling te kunnen laten slagen. Je kunt niet wijzigen van betaalmethode gedurende het proces.

Loop je tegen problemen aan, ga dan naar de informatiepagina van Paylogic.


Weet waar je koopt

Hoe graag je ook wilt komen, koop je ticket(s) niet zomaar via andere kanalen dan onze eigen officiële verkoopkanaal: www.intothegreatwideopen.nl.  Zogenaamde secundaire ticketing-partijen claimen tickets te hebben, maar dat is niet per se zo. Hier lees je meer informatie over hoe dergelijke aanbieders te werk gaan.

Wil je checken of aangeboden tickets echt zijn, stuur een mail naar info@intothegreatwideopen.nl met de naam van de verkoop en/of het bestelnummer.


Meer vragen over de ticketverkoop? 

Neem een kijkje bij de praktische info en de veelgestelde vragen. Staat het antwoord er niet tussen, stuur dan je vraag naar info@intothegreatwideopen.nl