Tickets

Into The Great Wide Open 2023 is uitverkocht. Er zijn nog wel tickets voor kinderen te koop.

Wil je overnachten op kampeerterrein Stortemelk of in een andere accommodatie op het eiland? Of heb je juist een slaapplek over? Zoekers en aanbieders kunnen elkaar vinden op de Vraag & Aanbodpagina.

Festivaltickets

Voor Into The Great Wide Open zijn alleen weekendtickets beschikbaar. Per order kun je maximaal vier tickets voor volwassenen bestellen. De ticketprijzen zijn exclusief €2,- servicekosten per ticket, maar inclusief €7,50 Goede Reistoeslag (die je terugkrijgt als je fossielvrij reist) per volwassenticket. De bootovertocht naar Vlieland en overnachtingen op het eiland zijn niet inbegrepen.

Ticketprijzen:
Volwassenen - €212,50 (uitverkocht)
12 t/m 17 jaar - €65,-
4 t/m 11 jaar - €45,-
Tot 4 jaar - gratis

Helaas ontkomen ook wij niet aan een stijging van de ticketprijzen. Dat leggen we graag uit.

Overnachten

Overnachten op Vlieland tijdens Into The Great Wide Open regel je op eigen gelegenheid. Tijdens de ticketverkoop bieden we drie kampeeropties aan. Hiervoor koop je een kampeervoucher, die per accommodatie net even anders werkt.

Kampeervoucher Stortemelk | €10,-* | recht op reservering voor één tentplek, max. vier personen (uitverkocht)

Een voucher voor kampeerterrein Stortemelk geeft je het recht om een reservering voor één tent op kampeerterrein Stortemelk te maken. Je kan zelf besluiten met hoeveel mensen je in de tent gaat slapen, tot een maximum van vier personen. Let op: deze voucher is dus geen daadwerkelijke reservering. In april 2023 ontvangt iedereen die een kampeervoucher voor Stortemelk kocht een bericht met instructies over het gebruiken van de voucher voor het maken van een boeking bij Stortemelk.

*In voorgaande jaren werden veel (toen gratis) vouchers voor Stortemelk niet verzilverd. Daarmee werd de capaciteit van Stortemelk niet optimaal benut. Daarom is door ons gekozen om hier een kleine prijs tegenover te zetten die ten goede komt aan de programmering van het festival.

Kampeervoucher De Lange Paal | €75,- | één persoon, vier nachten (uitverkocht)

Een voucher voor natuurkampeerterrein De Lange Paal is een reservering voor één persoon voor vier nachten (aankomst op woensdag 30 of donderdag 31 augustus). Wil je een nacht extra blijven, dan kan je dat ter plekke regelen met de boswachter. Ongeacht met hoeveel tenten je komt, heb je dus voor iedere persoon een voucher nodig.

Kampeervoucher BlueCAMP | €375,- | twee personen, drie nachten (uitverkocht)

Het BlueCAMP-arrangement bestaat uit een verblijf voor twee personen voor drie nachten van donderdag 31 augustus tot zondag 3 september in een van de tweepersoons BlueCAMP-tenten op De Lange Paal, inclusief iedere ochtend een vers ontbijtje. De tentstof van deze tenten is gemaakt van gerecycled denim in samenwerking met TenCate Outdoor Fabrics. De hosts zorgen voor een ontspannen verblijf waarbij je niets tekort komt. Een nachtje langer blijven kan ook in overleg met BlueCAMP via info@bluecamp.nl.

Als je niet wilt kamperen kun je ook kiezen voor een hotel, een vakantiewoning (via VVV Vlieland) of op een schip in de jachthaven (via slaapschepen.nl).


Betaling

De transacties van de kaartverkoop verlopen via Paylogic. Per bestelling kun je maximaal vier tickets per ticketsoort aanschaffen. Wanneer je kindertickets bestelt, dien je per kinderticket de leeftijd in te vullen die het kind op donderdag 31 augustus 2023 heeft. Houd al je gegevens en eventueel de leeftijden van de kinderen dus bij de hand.

De betaling voor tickets gaat via iDeal. Als je liever in termijnen betaalt, dan kan je kiezen voor gespreid betalen. Dit kan alleen in combinatie met een creditcard. Tijdens de bestelling betaal je de eerste 25% van het totaalbedrag (inclusief servicekosten per ticket en transactiekosten voor het gespreid betalen). Vervolgens ontvang je de opeenvolgende drie maanden een mail van Paylogic met een betaalverzoek voor de volgende termijn. Na het betalen van het volledige bedrag zijn de tickets van jou. Je ontvangt de e-tickets in aanloop naar het festival per e-mail. Wanneer je een termijn vergeet te betalen, ontvang je een herinneringsmail. Wanneer niet alle betalingen tijdig worden voldaan, ontvang je geen ticket(s) en wordt de eerste termijn ingehouden en dus niet gerestituteerd.

Foutmelding

Gaat er iets mis tijdens het bestelproces, klik dan op de knop terug/back binnen de Paylogic omgeving (dus niet op de terugknop in je browser). Je kunt dan opnieuw proberen je bestelling te voltooien.

De betalingsfase met je bank is een afgeschermd gebied voor ons en Paylogic. In de betalingsfase is er geen terugknop. Wanneer hier iets fout gaat, kunnen we helaas niet achterhalen wat er is gebeurd. Loop je tegen problemen aan, ga dan naar de informatiepagina van Paylogic.

Personaliseren en ontvangen van tickets

We vragen iedereen om de festivaltickets te personaliseren. Dit betekent dat de naam van elke bezoeker op zijn/haar/diens ticket moet komen te staan. Het personaliseren van het ticket kan direct na afronding van de bestelling, tot aanvang van het festival. De tickets worden uiterlijk een week voor het festival verzonden per e-mail.

Weet waar je koopt

Hoe graag je ook wilt komen, koop je ticket(s) niet zomaar via andere kanalen dan ons eigen officiële verkoopkanaal: intothegreatwideopen.nl. Zogenaamde secundaire ticketingpartijen claimen tickets te hebben, maar dat is niet per se zo. Hier lees je hoe dergelijke aanbieders te werk gaan en hoe je oplichters kunt herkennen.

Meer vragen over de ticketverkoop?

Bekijk de praktische informatie voor antwoorden op de meeste vragen. Mocht je er toch niet uitkomen, neem dan contact met ons op via info@intothegreatwideopen.nl. We proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.