Into The Great Wide Open 2021

Zelden verlangden we collectief zo naar de zomer. Veel is nog onduidelijk, maar net als veel andere festivals denkt Into The Great Wide Open vooral na over wat er dit jaar wél kan.

We zullen ons inspannen om dit jaar kunst, muziek en mensen op Vlieland te verenigen, en het weekeinde van 2 t/m 5 september 2021 blijft daarvoor het aangewezen moment, al behoort spreiding van onze activiteiten over een langere periode ook tot de mogelijkheden. Over de vorm valt nog niets te zeggen behalve dat we ons publiek op de hoogte zullen houden van de ontwikkelingen op dat gebied. Meer nieuws volgt wanneer het er is.

Over de zomer gesproken, rest ons wat betreft Here Comes The Summer aan alle illusies een einde te maken. Het even kleine als fijne samenzijn in het voorjaar zal ook dit jaar geen doorgang vinden. Het zij zo, maar zuur is het wel. 

Als troost verwijzen we je graag naar onze website, waar een nieuw seizoen van podcast Vloed begonnen is, de fotografen van Into The Great Wide Open hun mooiste foto's laten zien en een playlist te vinden is met alle acts die ooit op het festival stonden. Neem een abonnement op nieuwsbrief POST om niets te missen.

Bekijk hier alle informate voor de kaartkopers van Into The Great Wide Open 2020.