Tickets

Into The Great Wide Open 2022 is uitverkocht. Ook dit jaar was de vraag weer vele malen groter dan het aanbod.

Uitverkocht

Achter het net gevist, of juist een kaartje te veel gekocht? Ga dan naar de Wachtlijst, ons platform voor het veilig aanbieden en kopen van festivaltickets voor Into The Great Wide Open 2022.

Er zijn nog wel tickets voor kinderen van 4 t/m 17 jaar beschikbaar. Ga daarvoor naar de ticketshop.

Festivaltickets

Voor Into The Great Wide Open zijn alleen weekendtickets beschikbaar. Deze tickets geven toegang tot het festivalterrein. Op het eiland moet je het ticket omwisselen voor een festivalbandje.

Tickets voor Into The Great Wide Open 2022 kosten €180,-. Dit is inclusief €5,- Goede Reis toeslag. Voor kinderen tussen de 4 en 17 jaar kosten tickets €35,-. Kinderen tot 4 jaar mogen zonder kaartje mee naar het festival.

De ticketprijzen zijn exclusief €2,- servicekosten per ticket. De bootovertocht naar Vlieland en accommodatie op het eiland zijn niet bij de tickets inbegrepen.

De Goede Reis

Dit jaar zit op elk festivalticket voor volwassenen een Goede Reis toeslag van €5,-. Die gebruiken we om de uitstoot van alle reizen van en naar het festival te compenseren en de voetafdruk van het festival met ten minste 50% te verkleinen. Op die manier dragen we samen bij aan het fossielvrij maken van Into The Great Wide Open. Reis je op een duurzame manier naar het festival? Dan krijg je de toeslag van €5,- (op vertoon van dit ticket en een geldig bewijs van je fossielvrije reis) terug in de vorm van consumptietegoed. Lees hier alles over de Goede Reis en de opties om duurzaam te reizen.

Personaliseren en ontvangen van tickets

We vragen dit jaar aan iedereen om de festivaltickets te personaliseren. Dit betekent dat de naam van elke bezoeker op zijn/haar/diens ticket moet komen te staan.

Het personaliseren van het ticket kan direct na afronding van de bestelling, tot aanvang van het festival. Bedenk dus eerst wie er precies naar het festival komen.

De tickets versturen we uiterlijk een week voor het festival naar je toe. Heb je te veel tickets gekocht of kan er iemand van je gezelschap toch niet mee, dan kan je via de Wachtlijst je tickets aanbieden aan andere geïnteresseerden.

Weet waar je koopt

Hoe graag je ook wilt komen, koop je ticket(s) niet zomaar via andere kanalen dan ons eigen officiële verkoopkanaal: intothegreatwideopen.nl. Zogenaamde secundaire ticketingpartijen claimen tickets te hebben, maar dat is niet per se zo. Hier lees je hoe dergelijke aanbieders te werk gaan en hoe je oplichters kunt herkennen.

Meer vragen over de ticketverkoop?

Bekijk de praktische informatie voor antwoorden op de meeste vragen. Mocht je er toch niet uitkomen, neem dan contact met ons op via info@intothegreatwideopen.nl. We proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Accommodatie

Bij het festivalticket zit geen accommodatie inbegrepen. Overnachten op Vlieland tijdens Into The Great Wide Open regel je op eigen gelegenheid. Tijdens de ticketverkoop was het mogelijk om een kampeerplekje te reserveren op kampeerterreinen Stortemelk en De Lange Paal. Ook kon je een BlueCAMP-tent boeken. Bij de praktische info vind je meer over de overnachtingsmogelijkheden op het eiland.

Reis

Tickets voor de boot van Harlingen naar Vlieland koop je via Rederij Doeksen. Op hun website kan je alles vinden over de tarieven en dienstregeling met de veerdienst of de sneldienst. Ook vind je er informatie over bagagevervoer, fietsen meenemen op de veerboot en de faciliteiten in de terminal.

Dit jaar zullen alle bootovertochten die bezoekers voor het festival maken klimaatneutraal worden gemaakt, met behulp van de Goede Reis toeslag op de festivaltickets.