Into The Great Wide Open 2019

Into The Great Wide Open 2019 vond plaats van 29 augustus tot en met 1 september 2019.

De kaartverkoop startte op zaterdag 2 februari om 10:00 uur. Het festival was vrijwel direct uitverkocht. Overige tickets, zoals kindertickets en campingvouchers, waren na 13:00 uur weer te verkrijgen via de shop. 

Vanaf 13 mei kon je je opgeven voor de wachtlijst voor tickets. Aan degene die op de wachtlijst stonden, werden teruggekochte tickets verkocht. Tot 1 augustus kon je gebruik maken van de ticketterugkoopservice


Into The Great Wide Open 2020

De data voor Into The Great Wide Open 2020 zijn nog niet bekend. Deze worden in het najaar bekend gemaakt. 

Dan wordt ook de start van de kaartverkoop en -prijzen bekend gemaakt. De officiële verkoop van de kaarten vindt alleen plaats via deze pagina. 

Tickets

Festivaltickets

Er zijn festivaltickets vanaf 18 jaar en tickets voor kinderen van 4 tot en met 17 jaar. Kinderen onder de 4 jaar mogen gratis mee naar het festival. 

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten, maar exclusief bootreis en overnachting. Er wordt een maximaal aantal tickets per persoon gehanteerd: per bestelling kunnen maximaal 4 tickets per ticketsoort worden aangeschaft. 

Accommodatie : campingvouchers

Je kunt direct bij het kopen van je ticket voor Into The Great Wide Open een campingvoucher bestellen voor het overnachten op Kampeerterrein Stortemelk of Kampeerterrein Lange Paal. Overige accommodaties kunnen geboekt worden op eigen gelegenheid, bijvoorbeeld via de VVV van Vlieland.

Accommodatie : BlueCAMP

Into The Great Wide Open werkte ook in 2019 weer samen met BlueCAMP. ITGWO ontwikkelde 3 jaar geleden samen met Blue LOOP Originals een ecologisch overnachtingsconcept dat comfort en rust combineert met duurzaamheid: BlueCAMP, een innovatie van Nederlandse bodem.

Wat het inhoudt? Slapen in een 2-persoons tent gemaakt van gerecycled denim, op een mooie plek dicht tegen het wad en 's ochtends ontwaken met een heerlijk vers ontbijtje. De BlueCAMP hosts zorgen voor een ontspannen en gastvrij verblijf, waarbij je niets te kort komt. Eigenlijk hoef je alleen je warme slaapzak en je toiletspullen mee te nemen.

Het BlueCAMP-arrangement bestaat uit drie overnachtingen (2 personen) incl. ontbijt van in een BlueCAMP tent op Kampeerterrein Lange Paal, Wadveld 4. Het annuleren van dit arrangement is niet mogelijk.


Werkwijze ticketverkoop

De ticketverkoop verloopt via het systeem van Paylogic, dit systeem werkt het best met de browsers Firefox en Chrome. Je hoeft tijdens het bestelproces geen account aan te maken bij Paylogic en kunt meteen overgaan op het bestellen van de kaarten.

Voor het selecteren van de gewenste tickets en het invullen van je gegevens heb je totaal 5 minuten de tijd.

Na het selecteren van de tickets en het invullen van de gegevens heb je 20 minuten de tijd om de bestelling af te ronden.

Wanneer je kindertickets bestelt, moet je per kinderticket de leeftijd invullen dat het kind op donderdag 29 augustus 2019 heeft. Houd alle gegevens en eventueel de leeftijden van de kinderen dus bij de hand.

Betalen

Je kunt betalen via iDeal of met een creditcard (Mastercard en Visa). Let er op dat de koop pas rond is als je een bevestigingsmail ontvangt inclusief de links naar de bestelde tickets.

De betalingsfase met de bank is een afgeschermd gebied voor ons en Paylogic. Wanneer hierin iets fout gaat, kunnen we helaas niet achterhalen wat er is gebeurd.

Foutmelding tijdens het bestelproces

Gaat er iets mis tijdens het bestelproces, klik dan op de terug-/backknop in het boekingsproces (dus niet op de terugknop van je browser). Je kunt dan opnieuw proberen je bestelling te voltooien. Druk je op de terugknop van je browser dan loop je het risico dat je je bestelling opnieuw moet starten.

Let wel op, er is geen terugknop in de betalingsstap. Hou dus al je gegevens goed bij de hand om de betaling te kunnen laten slagen. Je kunt niet wijzigen van betaalmethode gedurende het proces.

Loop je tegen problemen aan, ga dan naar de informatiepagina van Paylogic.


Weet waar je koopt

Hoe graag je ook wilt komen, koop je ticket(s) niet zomaar via andere kanalen dan onze eigen officiële verkoopkanaal: www.intothegreatwideopen.nl.  Zogenaamde secundaire ticketing-partijen claimen tickets te hebben, maar dat is niet per se zo. Hier lees je meer informatie over hoe dergelijke aanbieders te werk gaan.

Wil je checken of aangeboden tickets echt zijn, stuur een mail naar info@intothegreatwideopen.nl met de naam van de verkoop en/of het bestelnummer.


Meer vragen over de ticketverkoop? 

Neem een kijkje bij de praktische info en de veelgestelde vragen. Staat het antwoord er niet tussen, stuur dan je vraag naar info@intothegreatwideopen.nl