De Nieuwe Alliantie

Word lid en onderdeel van het duurzame partnership programma van Into The Great Wide Open

De Nieuwe Alliantie is een club progressieve ondernemers rondom Into The Great Wide Open en Lab Vlieland. Zij herkennen zich in het gedachtegoed van respectievelijk het festival en diens duurzame knokploeg.

Met het festival willen de ondernemers optrekken naar een klimaatpositieve toekomst, een streven dat samenwerken en prototyping vereist.

Op Vlieland kan dat, want het eiland vormt de ideale proeftuin voor een nieuwe wereld, vooral tijdens Into The Great Wide Open. Die setting inspireert en verplicht de makers het UNESCO Werelderfgoed, waar Vlieland deel van uitmaakt, te ontzien en de wereld te verbeteren.

De Nieuwe Alliantie

De Nieuwe Alliantie verbindt de leden die kunnen inprikken op het wijdvertakte netwerk van Into The Great Wide Open en het Lab.

De leden zijn ieder voor zich koploper in hun domein en staan open om elkaar uit te dagen en te helpen door kennis en kunde uit te wisselen.

Leden: Triomf, Greener Power Solutions, Alliander

Interesse of vragen?

Wil je graag doorpraten over een partnership met Into The Great Wide Open, heb je vragen of ideeën over De Nieuwe Alliantie? Mail gerust voor een afspraak. Wij denken graag met je mee.

Brigitte Ravensbergen
brigitte@intothegreatwideopen.nl