Word
Vuurtoren
wachter

Algemeen

Wanneer vindt Into The Great Wide Open 2018 plaats?

van 30 augustus tot en met 2 september 2018

Into The Great Wide Open 2018 is uitverkocht.

 

› Ga naar dit item

Wanneer wordt het programma bekend gemaakt?

De eerste namen van Into The Great Wide Open 2018 vind je onder programma op deze website. 

Updates over het programma maken we bekend via onze website, nieuwsbrief, Twitter en Facebook - dus houd ons op deze kanalen in de gaten.
 

› Ga naar dit item

Kan ik mijn kinderen meenemen naar het festival?

Jazeker! Het festival is erg toegankelijk voor kinderen. Er is ook elk jaar een kinderkunstprogramma voor kinderen van verschillende leeftijden.

Daarbij is er sinds twee jaar ook een apart programmaonderdeel voor jongeren van 15 t/m 17 jaar: De Jeugd Van Tegenwoordig.

Kinderen tot 4 jaar mogen gratis mee, kinderen van 4 t/m 17 jaar hebben een eigen ticket nodig.
 

› Ga naar dit item

Op het festival

Zoeken jullie vrijwilligers om mee te helpen tijdens het festival?

Op dit moment zijn we nog niet op zoek naar vrijwilligers voor Into The Great Wide Open 2018.
Rond eind mei kan je je weer aanmelden als vrijwilliger voor het festival en zal hier op de website het aanmeldformulier te vinden zijn.

Een kleine greep uit de functies waarvoor we vrijwilligers zoeken:
Biertjes tappen, crewcatering verzorgen, polsbandjes controleren, munten verkopen, op- en afbouw en chauffeuren.

› Ga naar dit item

Tickets en wachtlijst

Wanneer start de kaartverkoop?

Into The Great Wide Open (UITVERKOCHT)

30 augustus tot en met 2 september 2018

De voorverkoop startte op zaterdag 3 februari 10.00 uur. 

Ticketinformatie
De standaardtickets (vanaf 18 jaar) kosten €137,- (incl. €2,- servicekosten) en de kindertickets (4 tot en met 17 jaar) kosten €22,- (incl. €2,- servicekosten). Kinderen tot vier jaar mogen gratis mee. De ticketprijzen zijn exclusief transactiekosten, bootreis en overnachting. Er wordt een maximaal aantal tickets per persoon gehanteerd: per bestelling kun je maximaal 4 standaardtickets worden aangeschaft en maximaal 4 kindertickets.

Here Comes The Summer

4 tot en met 6 mei 2018

Kaarten voor Here Comes The Summer zijn nu verkrijgbaar via www.herecomesthesummer.nl 

Ticketinformatie
De standaardtickets (vanaf 18 jaar) kosten €52,- (incl. €2,- servicekosten) en de kindertickets (4 tot en met 17 jaar) kosten €17,- (incl. €2,- servicekosten). Kinderen tot vier jaar mogen gratis mee. De ticketprijzen zijn exclusief transactiekosten, bootreis en overnachting. Er wordt een maximaal aantal tickets per persoon gehanteerd: per bestelling kunnen er maximaal 4 standaardtickets worden aangeschaft en maximaal 4 kindertickets. Campingplekken reserveer je via Kampeerterrein Stortemelk of de VVV, boottickets via Rederij Doeksen.

› Ga naar dit item

Wat kosten de tickets?

De standaardtickets (vanaf 18 jaar) kosten €137,- (incl. €2,- servicekosten) en de kindertickets (4 tot en met 17 jaar) kosten €22,- (incl. €2,- servicekosten). Kinderen tot vier jaar mogen gratis mee.
De ticketprijzen zijn exclusief transactiekosten, bootreis en overnachting.
Er wordt een maximaal aantal tickets per persoon gehanteerd: per bestelling kun je maximaal 4 standaardtickets worden aangeschaft en maximaal 4 kindertickets.

› Ga naar dit item

Het festival is uitverkocht, komen er op een later moment nog tickets in de verkoop?

De vraag was ook dit jaar weer groter dan het aanbod.
We kunnen helaas niet meer tickets verkopen omdat we gebonden zijn aan de maximale capaciteit van het eiland. 

In het voorjaar komt onze terugkoopservice weer online en kunnen we teruggekomen kaarten doorverkopen aan mensen op de wachtlijst, welke ook rond die tijd geopend wordt. 

› Ga naar dit item

Verkoopt Into The Great Wide Open ook tickets via derden?

Nee. Om het risico op doorverkoop van tickets tegen woekerprijzen zo veel mogelijk te beperken, worden er alleen tickets online verkocht via onze website. Mocht je tijdens de voorverkoop van Into The Great Wide Open geen tickets kunnen bemachtigen, koop toch je ticket(s) nooit via kanalen die niet horen bij www.intothegreatwideopen.nl. Kijk op de website van Weet Waar Je Koopt voor een nagenoeg volledig overzicht van zwarthandelaren.

Dergelijke websites werken namelijk als volgt: vaak bieden ze kaarten al te koop aan, voordat de officiële verkoop is gestart. Ze gaan er van uit dat ze aan kaarten kunnen komen om vervolgens tegen hogere prijzen te verkopen. Die kanalen hebben echter evenveel kans als ieder ander potentiële koper, we zullen immers nooit met hen samenwerken. In veel gevallen hebben ze helemaal geen tickets en vertellen ze dat de tickets pas enkele dagen voor het festival worden geleverd door de leverancier. Onzin natuurlijk, want tickets worden na aankoop direct geleverd, digitaal. Nooit fysiek.

Facebook-profielen
Pas ook met het aanschaffen van tickets via Facebook-leden. Vaak hebben ook zij geen tickets.
Accounts van oplichters zijn globaal vaak te herkennen aan o.a.:
• Een account dat redelijk recent is aangemaakt, met weinig vrienden en nauwelijks foto's / posts.
• Het aanbieden van meerdere kaarten.
• Het account zet onder ieder bericht vrijwel dezelfde comment.

Ticketswap
Bij Ticketswap kunnen aanbieders hun tickets voor max. 120% aanbieden. Helaas biedt het aanschaffen van kaarten via Ticketswap nog geen garantie op toegang tot het evenement: het kan zijn dat er ongeldige kaarten worden aangeboden, of dat kaarten meerdere malen worden verkocht. Ticketswap kan niet controleren of aangeboden tickets geldig zijn.

Heb je er nog vragen over? Neem contact met ons op.

Tickets aanbieden & vragen

Richting het voorjaar rollen we onze service uit waarmee we officiele tickets terugkopen en weer aanbieden aan mensen op de wachtlijst. Laatstgenoemde is nog niet geopend, opgeven is nog niet mogelijk. Het hoe en wat melden we via onze kanalen. 

› Ga naar dit item

Ik heb tickets over, kan ik die verkopen?

In het voorjaar starten wij onze terugkoopservice weer op.  
Je kunt dan je overige, originele tickets voor Into The Great Wide Open 2018 aan ons terugverkopen.
Teruggekochte tickets verkopen wij opnieuw aan mensen die op de wachtlijst staan. 

We bieden dit op deze manier aan om zwarthandel tegen te gaan en zodat iedereen zeker kan zijn van een geldig ticket. Er gelden wel een aantal spelregels, om het voor iedereen leuk te houden.

› Ga naar dit item

Kan ik een ticket via Ticketswap / Facebook / Marktplaats veilig overnemen?

Goed dat je het even checkt. Wij raden aan nooit tickets te kopen via dergelijke websites. Al zou het ticket geldig zijn, dergelijke aanbieders kunnen hun kaarten meerdere malen verkopen immers.

Het enige wat we kunnen aanbevelen, is wachten op onze wachtlijst - die richting het voorjaar opent. Dan weet je zeker dat, indien je aan de beurt bent, je officiële tickets koopt.

› Ga naar dit item