• icon-menu-topbar
Word
donateur

Wanneer vindt Into The Great Wide Open 2018 plaats?

De data van Into The Great Wide Open 2018 zijn nog niet bekend. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.
 

› Ga naar dit item

Gevonden voorwerpen

Alle gevonden voorwerpen die bij ons zijn ingeleverd bewaren we tot 2 maanden na het festival.  

Iets verloren tijden Into The Great Wide Open?
Vul dan dit formulier in, misschien is het tijdens het festival bij ons afgegeven of komt het na afloop van het festival nog boven water en kunnen we je alsnog herenigen met je geliefde voorwerp. 
Wanneer je iets op Kampeerterrein Stortemelk / Kampeerterrein Lange Paal bent verloren dan kan het ook zijn dat zij zelf de gevonden voorwerpen in hun beheer hebben. 
Uiteindelijk komen kostbare gevonden voorwerpen allemaal terecht bij Gemeente Vlieland.

› Ga naar dit item

Wanneer start de kaartverkoop?

In het najaar maken we bekend wanneer Into The Great Wide Open 2018 & Here Comes The Summer 2018 plaatsvinden en wanneer de voorverkopen starten.


 

› Ga naar dit item

Verkoopt Into The Great Wide Open ook tickets via derden?

Nee. Om het risico op doorverkoop van tickets tegen woekerprijzen zo veel mogelijk te beperken, worden er alleen tickets online verkocht via onze website. Mocht je tijdens de voorverkoop van Into The Great Wide Open geen tickets kunnen bemachtigen, koop toch je ticket(s) nooit via kanalen die niet horen bij www.intothegreatwideopen.nl. Kijk op de website van Weet Waar Je Koopt voor een nagenoeg volledig overzicht van zwarthandelaren.

Dergelijke websites werken namelijk als volgt: vaak bieden ze kaarten al te koop aan, voordat de officiële verkoop is gestart. Ze gaan er van uit dat ze aan kaarten kunnen komen om vervolgens tegen hogere prijzen te verkopen. Die kanalen hebben echter evenveel kans als ieder ander potentiële koper, we zullen immers nooit met hen samenwerken. In veel gevallen hebben ze helemaal geen tickets en vertellen ze dat de tickets pas enkele dagen voor het festival worden geleverd door de leverancier. Onzin natuurlijk, want tickets worden na aankoop direct geleverd, digitaal. Nooit fysiek.

Facebook-profielen
Pas ook met het aanschaffen van tickets via Facebook-leden. Vaak hebben ook zij geen tickets.
Accounts van oplichters zijn globaal vaak te herkennen aan o.a.:
• Een account dat redelijk recent is aangemaakt, met weinig vrienden en nauwelijks foto's / posts.
• Het aanbieden van meerdere kaarten.
• Het account zet onder ieder bericht vrijwel dezelfde comment.

Ticketswap
Bij Ticketswap kunnen aanbieders hun tickets voor max. 120% aanbieden. Helaas biedt het aanschaffen van kaarten via Ticketswap nog geen garantie op toegang tot het evenement: het kan zijn dat er ongeldige kaarten worden aangeboden, of dat kaarten meerdere malen worden verkocht. Ticketswap kan niet controleren of aangeboden tickets geldig zijn.

Heb je er nog vragen over? Neem contact met ons op.

Tickets aanbieden & vragen

Richting het voorjaar rollen we onze service uit waarmee we officiele tickets terugkopen en weer aanbieden aan mensen op de wachtlijst. Laatstgenoemde is nog niet geopend, opgeven is nog niet mogelijk. Het hoe en wat melden we via onze kanalen. 

› Ga naar dit item

Kan ik mijn kinderen meenemen naar het festival?

Kinderen tot 4 jaar mogen gratis mee, kinderen van 4 t/m 17 jaar hebben een eigen ticket nodig. 

› Ga naar dit item