Into The Great Wide Open presenteert samen met Campagnebureau BKB het nieuwe programma Welcome To Tomorrow.

Op de zondag van Into The Great Wide Open nemen we je mee op reis naar de toekomst. Hoe ziet onze wereld er uit over 5, 10, 50 of zelfs 500 jaar? Hoe gaan we in de toekomst met elkaar om? Wat moeten we doen om de opwarming van de aarde tegen te gaan? En hoe klinkt onze muziek? Tijdens het programma Welcome to tomorrow laten verschillende sprekers hier hun licht over schijnen. The Gospel Sessions, een hommage aan de traditionele gospel, en rapper Fresku laten zien dat het niet enkel bij toekomstmuziek blijft. De presentatie is in handen van Janine Abbring.

Publicist Bas Heijne verdiepte zich voor de televisieserie De Volmaakte Mens in de toekomst van onze soort. Wat gebeurt er, nu er steeds meer technieken zijn die onze ongemakken wegnemen, gebreken repareren en ons gezonder en slimmer maken? En wat betekent dit voor onze samenleving?

Sterrenkundige Lucas Ellerbroek neemt ons mee naar verre planeten op zoek naar een nieuwe aarde en misschien wel de vondst van buitenaards leven.

Ook aanwezig zijn Floris Schoonbeek (oprichter van Weltevree) en ontwerpster Pauline van Dongen (ze ontwierp de Solar Parka, een jas waarmee je je mobieltje kan opladen).

Welcome To Tomorrow