Programma // Overig

Wadden Smaakwandeling

zaterdag 3 sep. 2022, 10:00 - 15:00 | Infopunt kunst
zondag 4 sep. 2022, 10:00 - 15:00 | Infopunt kunst


Wadden Smaakwandeling

Ben jij ook zo klaar met de eenheidsworst in de supermarkt? En toe aan meer variatie en lokale specialiteiten? Doe dan mee aan de Wadden Smaakwandeling van Innofest. Hier proef je eerlijke producten uit het waddengebied, zoals kaviaar gemaakt van mosterd en tapenade gemaakt van zeewier. Doe mee en geef je ongezouten mening met een pingpongbatje, smaakscheurkaart of stemservet uit de testtas. De ondernemers achter het product gebruiken jouw feedback om hun product beter te maken. Zo maken ze meer kans op succes in het supermarktschap.

Loop je mee? Inschrijven kan bij de Kunstbalie. Aan het einde van elke wandeling is er een proeverij met de producten van alle ondernemers.

Zaterdag
10:00 Zilte zeewiercracker + mosterdkaviaar // Wilbert van de Kamp
11:30 Zeewiertapenade + Wadkop // Linda Vermaat
14:00 Zilte zeewiercracker + mosterdkaviaar // Wilbert van de Kamp

Zondag
10:00 Zeewiertapenade + Wadkop // Wilbert van de Kamp
11:30 Zilte zeewiercracker + mosterdkaviaar // Linda Vermaat
14:00 Zeewiertapenade + Wadkop // Wilbert van de Kamp

De Wadden Smaakwandeling is onderdeel van het programma ‘Waddengastronomie versterkt Werelderfgoedbeleving’ en heeft als doel om de komende jaren de gastronomie van het waddengebied op de kaart te zetten. Het wordt mede mogelijk gemaakt door Visit Wadden, Waddenfonds, Waddengroep, NHL Stenden, Into The Great Wide Open en Innofest.