St. Paul is een dj met de zendingsdrang van een heilige. Maar als het op genres aankomt, is hij de grootste ongelovige. Morrissey eating a Tame Impala? Kendrick Lamar kissing The Whitest Boy Alive? Alles kan gebeuren in zijn sets. Where there’s people, daar zorgt Paul voor de passende muziek, zo simpel kan het zijn. Hij drukt zijn eclectische stempel al jaren op Pop-O-Matic in TivoliVredenburg, Best Kept Secret en Lowlands, maar heeft zijn voetsporen - stapje naar links, nog een stapje naar links - ook achtergelaten op elk stukje Vlieland.

Enjoy The Silence met DJ St. Paul
Het is zo stil in mei. En dat wouden we graag zo houden. Het herdenken verdient een aangepast programma. Gelukkig voor ons bleek er nog een container vol koptelefoons in de haven te liggen. Na vorig jaar de zonsopgang van een soundtrack voorzien te hebben, zal dj St. Paul (voor de gelegenheid: Sst. Paul) dit keer de nacht inluiden met een thematische set. Noem het een sonisch pamflet als ode aan de vrijheid. Noem het stille disco. Maar dans. Twee uur lang. De sterren van de hemel.

Vorig jaar voorzag St. Paul de zonsopgang van Into The Great Wide Open van een soundtrack. Luister zijn Eternal Sunrise Of The Spotless Mind hier terug. 

St. Paul