Programma // Kunst

PJ Roggeband - VAN OESTERBROED TOT UITHUILTUIN

VAN OESTERBROED TOT UITHUILTUIN
Altijd al tranendonor willen worden? Dat kan bij PJ Roggeband. In De Werkplaats voor Potentiële Tuinen onderzoekt hij de kracht van het wad en de rol van kwelderplanten daarin. Welke omstandigheden zijn vereist voor de kweek van deze zoutverdragende planten en hoe kan jouw traanvocht daar een rol in spelen? En maakt het uit of het tranen zijn van verdriet of van geluk? 

Naast diverse modellen van de UITHUILTUIN presenteert hij ook andere uitlaattuinen zoals de AMFIBIETUIN. Bovendien kun je tweemaal per dag met hem mee op expeditie rond de ‘platte jungle, een oerwoud van enkele meters diep’ zoals het wad ook wel treffend wordt omschreven. 
 
Over PJ Roggeband
PJ Roggeband is serietekenaar, voorman van het beruchte Elfletterig Genootschap, verkondiger van de Uitlaattuin, curator van openbarende kunstprojecten, aanjager van de Werkplaats voor Potentiële Tuinen, verspreider van het gedachtegoed van de Russische Futurist Velimir Chlebnikov en initiator van bijzondere expedities zoals de Dwaalsafari (Into The Great Wide Open 2017).

Expedities

Donderdag                  15:15

Vrijdag & zaterdag      11:45 en 15:15

Zondag                        11:45

Inschrijven bij de Kunstbalie