Film Ist 1-6, Gustav Deutsch, 56 min, met live concert door Feecho bestaande uit Onno Govaert (percussie) en Kaja Draksler (piano en orgel).

Film Ist 1-6 is een collage van found footage, die bestaat uit een veelheid aan materiaal uit wetenschappelijke en educatieve films: films over de acrobatische vluchten van duiven en intelligentietesten bij apen, papieren projectielen die luchtbellen doorboren, kogels die door struisvogeleieren gaan, de dynamica van het diafragma wanneer iemand zingt, ademt of muziek maakt, en nog veel meer. Dit zijn beelden die zelden op een filmdoek te zien zijn omdat hun oorspronkelijke bedoeling beslist een andere was. Desalniettemin creëren ze in deze compilatie een geheel eigen wereld, een vreemd maar fascinerend universum.

Feecho (Kaja Draksler & Onno Govaert)

Pianist en componist Kaja Draksler werd in 1987 in Kranj, Slovenië geboren. Ze kwam naar Nederland en studeerde af als bachelor in jazz piano en master in klassieke compositie. Kaja trad in verschillende formaties op in Europa, Egypte en de VS.

In Feecho speelt ze met de Nederlandse drummer Onno Govaert. Onno Govaert is niet meer weg te denken uit het Nederlandse jazzcircuit en maakt deel uit van de jongste generatie improviserende musici.  Al op jonge leeftijd trad Govaert op met met bekende Nederlandse jazzmusici. Hij ontwikkelde zijn niets ontziende spel in bands als Cactus Truck, waarmee hij internationale aandacht krijgt.

Film Ist 1-6