Programma // DJ

DJ St. Paul

St. Paul is een dj met de zendingsdrang van een heilige. Maar als het op genres aankomst, is hij de grootste ongelovige: in zijn sets kan alles gebeuren. Where there’s people, daar zorgt Paul voor de passende muziek, zo simpel kan het zijn. Hij drukt zijn eclectische stempel al jaren op Pop-O-Matic in TivoliVredenburg en Best Kept Secret, maar heeft zijn voetsporen - stapje naar links, nog een stapje naar links - ook achtergelaten op ieder stukje Vlieland.

Dit jaar treedt St. Paul niet alleen op als dj, maar ook als streng doch rechtvaardig raadsman. Met zijn eigen Flessenpost geeft het Great Wide Orakel antwoord op al uw Levens- en Festivalvragen. Lees hier deel 1 en stuur je eigen vraag in via paul@intothegreatwideopen.nl. 

Zaterdag, 22.45, Open Plek: A Silent Summer met Sst. Paul
Stiekem is St. Paul allergisch voor stille disco’s. Dat is al sinds zijn geboorte zo. Hij associeert het met dwangmatig meezingen met óf een kanaal met alleen maar hele grote hits óf een kanaal met nog grotere hits. En toch komt Paul op Into The Great Wide Open weer uit de kast als Sst. Paul, via een koptelefoon bij jou in de buurt. Gewoon, om te laten horen hoe het ook kan. En om een vervolg te geven aan zijn Eternal Sunrise of the Spotless Mind en Enjoy The Silence sets, waarmee hij op Vlieland de zonsopgang en de dodenherdenking reeds van een silent soundtrack voorzag. Summertime magic!

Dansend de nacht in op de Open Plek, dat doe je dit jaar met een koptelefoon op. Deze worden een half uur voor aanvang van de sets van Sst. Paul en Thelonius uitgedeeld vanuit de muntenbalie. Voor de koptelefoons geldt een borg van vijf munten.