Zojuist bevestigd: nieuwe aankondigingen voor Into The Great Wide Open 2022

Zeventien muzikale acts rollen van de band

Gepubliceerd op 13 juli 2022

Het Great Wide Open-weekend nadert en dat is te merken. Vandaag schotelt de muziekredactie je een hoop moois voor. En er is nieuws uit het Kolder-kamp.

Hiphop doet als altijd een flinke duit in de zak. Neem nou Hef, het altijd schoppende label Burning Fik met een zelfbenoemde galavoorstelling, muzikant/producer Yung Dada en queer-rapper Lynks. Spraakmakende namen uit het buitenland ook: Sarah Meth, King Hannah en Tropical Fuck Storm bijvoorbeeld. Of neem oude bekende Tim Knol, die terugkeert met een nieuwe plaat. Van eigen bodem geven de Rotterdamse revelatie Tramhaus en het alles behalve Maastrichts klinkende YĪN YĪN acte de présence. En er is meer.

Alle nieuw aangekondigde muzieknamen, hierbij op alfabetische volgorde: Burning Fik presents: Grand Gala du Fik, Bnnyhunna, Cloudsurfers, Ducks Ltd., Frenk De Slak, Hef, ILA, King Hannah, Lynks, Sarah Meth, The Cavemen., Tim Knol & The Wandering Hearts, Tramhaus, Tropical Fuck Storm, Waxfiend, YĪN YĪN, Yung Dada.

Er is ook een zevental nieuwe toevoegingen aan het Kolder-programma: Jouw avontuur, Kris Kras Atelier, Kunst aan de lopende band, Spelen toegestaan, Stout Konijn voorleesfeest, Tactische Bosspelen Club, Zuidwesterstormbaan.

Het hele programma voor Into The Great Wide Open 2022 tot nu toe:

Zojuist bevestigd: nieuwe aankondigingen voor Into The Great Wide Open 2022

Into The Great Wide Open 2022 vindt plaats van 1 tot en met 4 september en is reeds uitverkocht. De Wachtlijst, het platform voor het veilig aanbieden en kopen van festivaltickets voor de editie van dit jaar, is nu geopend. Er zijn nog wel tickets voor kinderen van 4 t/m 17 jaar beschikbaar. Ga daarvoor naar de ticketshop.

Post

Ontvang POST, onze nieuwsbrief over wat ons beweegt, inspireert, fascineert of simpelweg leuk is.