In het voorjaar van 2020 zal de wachtlijst voor Into The Great Wide Open geopend worden. Je kunt je vanaf dan opgeven via een inschrijfformulier. 

Ticketterugkoop

Originele tickets voor Into The Great Wide Open kunnen aangeboden worden aan ons. Wij kopen de tickets terug op drie momenten – midden juni, midden juli en rond begin augustus. De vrijgekomen plekken verkopen we aan de mensen op de wachtlijst. We bieden dit op deze manier aan om zwarthandel tegen te gaan en zodat iedereen zeker kan zijn van een geldig ticket. Meer info over de ticketterugkoopservice kan je hier lezen. 

Hoe werkt het?

Op het moment dat de inschrijving geopend is, kan je op een inschrijfformulier aangeven hoeveel tickets je graag zou willen (max. 2). De wachtlijst wordt opgesteld op volgorde van binnenkomst. Het heeft geen zin om jezelf twee keer op te geven: dubbele aanmeldingen worden namelijk verwijderd. Er wordt gekeken naar zowel de namen als e-mailadressen.
Nadat je op versturen hebt geklikt, komt er een melding in beeld waarin we je bedankten voor het invullen van het formulier. Het is gelukt!

Positie op de wachtlijst

Er is geen account nodig om je in te kunnen schrijven voor de wachtlijst. Je ontvangt na inschrijving eenmalig een mail met daarin jouw positie op de wachtlijst. Deze mail ontvang je niet direct na de inschrijving, maar ergens in de opvolgende week.

Aan de beurt?

Zodra een of meerdere tickets vrij komen, heeft diegene die bovenaan de wachtlijst staat de eerste mogelijkheid de tickets aan te schaffen.

Meerdere rondes

Let op: de eventueel vrijgekomen plekken verkopen we op drie momenten tegen oorspronkelijke prijs door aan de mensen op de wachtlijst: midden juni, midden juli en begin augustus. Daar kun je dus gerust op wachten.

Ben jij aan de beurt?

Op het e-mailadres dat je hebt opgegeven ontvang je instructies hoe je het aangeboden aantal tickets kunt aanschaffen. Je ontvangt hierbij ook een link om eventueel kindertickets te kopen. Je krijgt slechts een beperkte periode de tijd om tickets aan te schaffen. Dit wordt aangegeven in de instructiemail. Let hier goed op, uitstel is namelijk niet mogelijk.

Wachtlijst-aanmelding aanpassen

Je kunt geen aanpassing laten doen aan je wachtlijst-aanmelding. Aanvragen via e-mail en social media nemen we niet in behandeling.