Wachtlijst

Heb je interesse in een ticket voor Into The Great Wide Open 2023, maar heb je achter het net gevist? Of heb je een ticket over en wil je deze graag verkopen? Tot en met 23 augustus 2023 kan je terecht op de Wachtlijst. De Wachtlijst is een veilig platform voor het aanbieden en kopen tegen kostprijs van festivaltickets en kampeervouchers Lange Paal voor Into The Great Wide Open 2023. Het is niet mogelijk om BlueCAMP-arrangementen of kampeervouchers Stortemelk aan te bieden via de Wachtlijst.

Het verkopen van tickets via de Wachtlijst

Het aanbieden van de officiële tickets via de Wachtlijst is kosteloos. Je ontvangt het bedrag voor het ticket (plus eventuele Goede Reis toeslag retour. De servicekosten worden niet geretourneerd.

Je kan festivaltickets en kampeervouchers Lange Paal aanbieden voor de Wachtlijst vanuit ‘mijn bestelling’ in Paylogic. In de bevestigingsmail van Paylogic klik je op de knop 'Orderstatus'. Het maakt niet uit of de tickets al zijn gepersonaliseerd en het aanbieden kan ook al als je nog geen e-tickets hebt ontvangen. Binnen ‘mijn bestelling’ selecteer je welke tickets je wilt aanbieden.

Zodra er een match is met iemand die hetzelfde aantal kaarten wil kopen, ontvang je een volledige refund van de kaartprijs. Het bedrag wordt teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt. Let op: je ontvangt alleen een refund na een match. De tickets worden dus niet gegarandeerd geretourneerd.

Zodra je je tickets hebt verkocht, zijn deze niet meer geldig binnen jouw bestelling.

Het kopen van tickets via de Wachtlijst

Via de Wachtlijst is het mogelijk om aan te geven hoeveel tickets voor Into The Great Wide Open 2023 je graag wilt kopen. Als er een match is met iemand die een kaart wil verkopen, dan ontvang je een e-mail met instructies hoe je de bestelling af kan ronden.

Let op: je hebt na het ontvangen van de e-mail 24 uur om je bestelling af te ronden. Als je de bestelling niet afrondt binnen die tijd, dan gaat het aanbod door naar de volgende wachtende op de lijst.


Vragen?

Wellicht staat het antwoord bij de praktische informatie. Mocht je het daar niet kunnen vinden, neem dan contact op via info@intothegreatwideopen.nl. We proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Stortemelk
Beeld door Sjoerd Knol