Kijk terug: Vera on Track

3FM-jock was aanwezig om verslag te doen

Terugblik Gepubliceerd op 5 september 2022

Vera Siemons, radio-dj bij 3FM, podcastmaker en allround hitmachine achter de draaitafels is een graag geziene gast op Into The Great Wide Open. In haar show Vera On Track helpt ze je nieuwe muziek te ontdekken en doet ze verslag van menig concert en festival, waaronder ook afgelopen editie van Into The Great Wide Open.

Vera Siemons
Beeld door Tom van Huisstede

Nana Adjoa: "Een hele andere mindset"

Singer-songwriter Nana Adjoa vertelt aan Vera over haar optreden op de vrijdag van Into The Great Wide Open. Ook spreken ze over de steun die ze ontving in de vorm van De Basisbeurs. Wat dat voor haar betekent, vertelt ze in de video: 

The Haunted Youth: "Ready to f*** shit up"

The Haunted Youth is de muzikale alias van Jonathan Liebens, de zoveelste talentvolle muzikant die vanuit België een steeds groter publiek buiten de landsgrenzen bereikt. Zelf noemt Jonathan het 'anti-pop': een mix tussen catchy en rauw, met invloeden uit shoegaze en 80's pop. Vera spreekt hem na zijn show op Into The Great Wide Open over piepjonge fans en zijn Nederlandse clubtour die er dit najaar aankomt.

Wijn proeven met S10

Op Into The Great Wide Open is het goed toeven: Vlieland als locatie, een zeebries in je haren, goede muziek én goede wijn. Geen wonder dus dat zangeres S10 dit jaar alle dagen van het festival op Vlieland te vinden was. En waar kun je dan beter afspreken om lekker te joie de vivreren, dan bij de wijnbar?

Tamino: "De donkerte bevalt mij"

Zuiderbuur Tamino is terug. En dat is maar goed ook. Op Into The Great Wide Open speelde hij zijn eerste Nederlandse festivaloptreden in 2022, sinds zijn nieuwe album Sahar af is. Dat album komt op 23 september uit, maar hij speelde er op Vlieland al een paar songs van.

Metronomy over de perfecte festivalsetlist

Aan het eind van een succesvolle festivalzomer is Metronomy een van de headliners op Into The Great Wide Open. Al meer dan tien jaar is de band een graag geziene band op festivalline-ups, dus Vera vroeg frontman Joseph Mount en drummer Anna Prior naar het geheim achter de beste festivalsetlist.

Post

Ontvang POST, onze nieuwsbrief over wat ons beweegt, inspireert, fascineert of simpelweg leuk is.