Mula B, Haley Blais, Another Taste en nog eens veertien nieuwe namen

Warmlopen voor Into The Great Wide Open

Nieuws Gepubliceerd op 11 juni 2024

Het duurt nog 78 dagen totdat Into The Great Wide Open 2024 aanvangt. Tijd voor nieuwe toevoegingen aan het muziekprogramma. Goed nieuws dat deze zeventien acts erbij zijn.

announce

In deze worp namen veel hip-hop. Mula B gooide afgelopen weekend nog hoge ogen op Best Kept Secret Festival in Hilvarenbeek en maakt straks de oversteek naar Vlieland. Ook Albino Sports, het collectief dat in de slipstream van Eurovisie-ganger Joost flink aan de weg timmert, is bevestigd. Sandor Dayala, de dromerige drillrapper die weet hoe je de dansvloer beheerst.

Het industriële noisekwartet YARD zal naar verwachting en overdonderende show gaan neerzetten. Hoe precies, mag je zelf beoordelen. Bob Uit Zuid heeft eveneens absurdistische trekken, maar tovert zeker een glimlach op je mond. Niet uit het Zuiden, maar afkomstig uit de Oostelijke hoek des lands: Paceshifters met een live-reputatie waar je U tegen zegt. U.

Een tandje terug schakelen we bij Haley Blais, songwriter Jaïr Faria of bij Searows. Want ook de rust mag er wezen in het programma. Graag zelfs.

Tussen alle live-acts door hoor je ook platen van fijnproevers en selectors door de speakers. De graagst geziene eilandgast St. Paul komt uiteraard weer, evenals Liza van den Brink & Vera Siemons en Chocolate Swirl

announce3

Maria Iskariot was er vorige week al even rondneuzen op Vlieland tijdens het punkkamp. Daarover later meer, maar de Gentse punkband weet er inmiddels feilloos de weg. Dát en nog veel meer is komende zomer op Vlieland allemaal te zien. Lees en luister zeker ook alvast in, bijvoorbeeld met de playlist. 

Post

Ontvang POST, onze nieuwsbrief over wat ons beweegt, inspireert, fascineert of simpelweg leuk is.