Informatie over de campingverkoop

Gepubliceerd op 17 februari 2015

Voor iedereen die op 24 januari een kaart voor het festival heeft bemachtigd, is het mogelijk om op zaterdag 21 februari 2015 om 10.00 uur via www.intothegreatwideopen.nl een campingvoucher te bestellen voor de overnachting op Kampeerterrein Stortemelk of Kampeerterrein Lange Paal.

Kampeerterrein Stortemelk

Afhankelijk van het aantal festivaltickets dat je hebt gekocht, heb je recht op één of twee campingplekken. Het systeem verifieert dat op basis van het bestelnummer van je festivalticket (1 of 2 tickets = plek voor 1 tent / 3 of 4 tickets = plek voor 2 tenten, mits er voldoende vouchers beschikbaar zijn). De voucher kost €2,- aan servicekosten en is nog niet de definitieve reservering. Het geeft je enkel de garantie op het kunnen reserveren van één of meerdere campingplekken, mits je het bestelproces afrondt via een link die automatisch wordt toegestuurd in de periode van 23 februari tot 9 maart.

Via deze link kom je in een afgesloten systeem van Kampeerterrein Stortemelk waar je de reservering verder kunt afronden door in te loggen met je campingvoucher-bestelnummer. Dit betekent dat je daar ook kunt aangeven met hoeveel personen je komt en of je bijvoorbeeld eerder wilt komen en/of later wilt vertrekken (een standaardreservering is van donderdag t/m zaterdag). Het campingvak wordt pas bij aankomst op Kampeerterrein Stortemelk toegewezen.

Waarom doen we dit? 

Het reserveringssysteem van onze collega's op Vlieland is niet ingericht op de piekbelasting zoals festivals deze met zich meebrengen. Daarom bouwen we een extra tussenstap in via ons eigen systeem om de verkooppiek op te vangen en de campingvouchers te verdelen. Na deze verdeling zijn er evenveel mensen met vouchers als dat er beschikbare tentplekken op Stortemelk zijn en zodoende kan na deze stap de definitieve reservering verspreid over een aantal dagen worden afgerond via het systeem van Kampeerterrein Stortemelk. Dat betekent concreet dat we iedereen met een campingvoucher gefaseerd een link naar een afgeschermde omgeving sturen om de reservering definitief te maken zodat niet iedereen tegelijk het reserveringssysteem van Kampeerterrein Stortemelk overvraagt.

Kampeerterrein Lange Paal

Voor Kampeerterrein Lange Paal kun je vanaf 21 februari direct reserveren via ons systeem, en wel hier. Je rekent dan ook gelijk af. Bij Kampeerterrein Lange Paal reserveer je per persoon (i.p.v. per tentplek). Een standaardreservering is van vrijdag t/m zaterdag en kost €19,- per persoon (excl. servicekosten) Als je eerder wilt komen of later wil vertrekken kun je de extra nacht(en) ter plekke bijpinnen op het kampeerterrein voor €9,50 per nacht.

Werkwijze

De ticketverkoop verloopt via Paylogic. Dit systeem werkt het best met de browsers Firefox en Chrome. Na het inloggen en selecteren van het aantal tentplekken, heb je 5 minuten de tijd om de stappen te doorlopen tot aan de betaalstap. Vanaf het moment dat je daar in zit, heb je 20 minuten de tijd de bestelling af te ronden. Je kunt betalen via iDeal of met een creditcard (Mastercard en Visa). Let er op dat de koop pas rond is, als je een bevestigingsmail ontvangt.

We verwachten dat iets meer vraag zal zijn dan dat er tentplekken zijn op Kampeerterrein Stortemelk. Het kan dus zijn dat je in een virtuele wachtrij komt. Deze wachtrij onthoudt wanneer jij op de site gekomen bent en je sluit dus aan in de rij. De rij geeft aan hoeveel minuten het nog duurt voordat je op de boekingspagina terecht komt. Indien je op F5/refresh drukt dan kom je automatisch weer achteraan in de rij.

Foutmelding bij het bestelproces?

Heb je een foutmelding tijdens het bestelproces, klik dan op de terug/back knop in het boekingsproces (dus niet op de terugknop van je browser). Je kunt dan opnieuw proberen je bestelling te voltooien. Druk je op de terugknop van je browser dan loop je het risico dat je uit het systeem gaat en je dus weer achteraan in de rij komt. Let wel op, er is geen terugknop in de betalingsstap. Hou dus al je gegevens goed bij de hand om de betaling te kunnen laten slagen.

Slaapschepen

Slapen kan ook op een van de slaapschepen van Slaapschepen.nl. Je overnacht dan in de haven van Vlieland, op tien minuten afstand van het festivalterrein. Voor meer informatie en reserveringen: Slaapschepen.nl, via mail of telefonisch: 0517-234234. 
Overige informatie over reis en verblijf: ga naar onze informatiepagina.

Informatie over de campingverkoop
Juri Hiensch

Post

Ontvang POST, onze nieuwsbrief over wat ons beweegt, inspireert, fascineert of simpelweg leuk is.