De eerste namen

Into The Great Wide Open 2022 begint vorm te krijgen

Nieuws Gepubliceerd op 9 maart 2022

Terug naar 'het oude', zo leek het. De clubs en podia openden de deuren, acts stonden te popelen om de bühne te bestijgen, en van het coronatoegangsbewijs werd afscheid genomen. Rooskleurig zag het eruit. Tot een week of twee geleden. De waanzin.

Wat in ieder geval als vanouds voelt, zijn de eerste namen. Die voor Into The Great Wide Open 2022 welteverstaan. De eerste bevestigingen om je op te verheugen. Met veel variatie in genre, bedoeling en energie. Van kolder en kunst tot muziek. 

Muziek:
Black Country, New Road // caroline // Cassandra Jenkins // Coco Maria // Durand Jones & The Indications // Errol Linton // Froukje // Jungle By Night // Kika Sprangers Quintet // L'Impératrice // Mychelle // Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs // Raymond van het Groenewoud // Sinead O'Brien // S10 // SIPHO. // St. Paul // Tami Neilson // Togo All Stars 

Kinderkunst:
De Greep // Expeditie Vogelaar // De Waardeloze Galerie

Kunst:
Children of the Light // Sébastien Robert // Matteo Marangoni & Dieter Vandoren // Ghita Skali // Gabey Tjon a Tham

Into The Great Wide Open 2022 vindt plaats van 1 tot en met 4 september en is reeds uitverkocht. De Wachtlijst, het platform voor het veilig aanbieden en kopen van festivaltickets voor de editie van dit jaar, is nu geopend. Er zijn nog wel tickets voor kinderen van 4 t/m 17 jaar beschikbaar. Ga hier naar de ticketshop.

De eerste namen

Post

Ontvang POST, onze nieuwsbrief over wat ons beweegt, inspireert, fascineert of simpelweg leuk is.