Campingplekken Stortemelk uitverkocht

Gepubliceerd op 20 februari 2015

Voor iedereen die een festivalkaart heeft kunnen bemachtigen, was het mogelijk om op zaterdag 21 februari 2015 vanaf 10.00 uur een campingvoucher te bestellen voor de overnachting op Kampeerterrein Stortemelk of Kampeerterrein Lange Paal. Inmiddels zijn alle plekken op Stortemelk vergeven, maar gelukkig kun je wel nog bij Lange Paal terecht. 

Kampeerterrein Lange Paal

Voor Kampeerterrein Lange Paal kun je direct reserveren via ons systeem. Je rekent dan ook gelijk af. Bij Kampeerterrein Lange Paal reserveer je per persoon (i.p.v. per tentplek). Een standaardreservering is van vrijdag t/m zaterdag en kost €19,- per persoon (excl. servicekosten). Als je eerder wilt komen of later wil vertrekken, kun je de extra nacht(en) ter plekke bijpinnen op het kampeerterrein voor €9,50 per nacht.

» Campingvouchers Lange Paal

Heb je een campingvoucher voor Stortemelk kunnen bemachtigen?

In de periode tot 9 maart heb je automatisch een link toegestuurd gekregen waarmee je je bestelling kunt afronden. De voucher is namelijk nog niet de definitieve reservering, het geeft je enkel de garantie op het kunnen reserveren van één of meerdere campingplekken. De reden hiervoor kun je hier vinden. 

Via deze link kom je in een afgesloten systeem van Kampeerterrein Stortemelk waar je de reservering verder kunt afronden door in te loggen met de barcode van je campingvoucher(s). Dit betekent dat je daar ook kunt aangeven met hoeveel personen je komt en of je bijvoorbeeld eerder wilt komen en/of later wilt vertrekken (een standaardreservering is van donderdag t/m zaterdag). Het campingvak wordt pas bij aankomst op Kampeerterrein Stortemelk toegewezen.

Slaapschepen en overige info

Slapen kan ook op een van de slaapschepen van Slaapschepen.nl. Je overnacht dan in de haven van Vlieland, op tien minuten afstand van het festivalterrein. Voor meer informatie en reserveringen: Slaapschepen.nl, via mail of telefonisch: 0517-234234. 

Voor overige informatie over reis en verblijf: ga naar onze informatiepagina.

Campingplekken Stortemelk uitverkocht
Juri Hiensch

Post

Ontvang POST, onze nieuwsbrief over wat ons beweegt, inspireert, fascineert of simpelweg leuk is.