Vuurplaatsdiners

Gepubliceerd op 2 september 2015

Op het Sportveld is er weer een speciale vuurplaats ingericht waar dagelijks door een andere chef wordt gekookt. Voor deze speciale menu’s kan je ook reserveren. Hier vindt je meer informatie over de menukaart, reserveren en prijzen bij de vuurplaats.

Vuurplaats op Vrijdag

Eerste shift 18.00 uur

Tweede shift 19.00 uur

Menu van de dag

Chef Andre Amaro is momenteel met de oogsten in Portugal bezig: wijn, olijfolie, zeezout etc. Speciaal voor Into The Great Wide Open vliegt hij terug om u biggenfilet van de grill voor te schotelen, verse makreel met munt begeleid met krieltjes en een frisse salade. Als toetje krijgt u een hardcore zelfgestookte moonshine. Jawel, ook uit Portugal. Not for pussy’s! Kortom, voedsel zonder fratsen.

Prijs per persoon 5 munten.

Kinderen onder de 13 jaar, 2 munten.

Reserveren tot vrijdag 12.00 uur via deze link zolang de voorraad strekt of na vrijdag 12.00 uur kan je nog reserveren bij de foodcounter van het artiesten restaurant.

Vuurplaats op Zaterdag

Inloop en aanvang tussen 18.00 en 20.00 uur.

Menu van de dag

Tijdens het jarenlange rondtrekken van de Cantina Mobilé is er een markante verzameling servies ontstaan: Poubelle de Table. Op de centrale vuurplaats heeft de Cantina Mobilé zaterdag haar eer te verdedigen in de strijd om de gunst van het publiek. Maître Emilio, geassisteerd door Aide Faustino, bereidt een originele Cassoulet Chausse, ooit ontstaan in Aunay en Bazois, Bourgogne.

Geconfijte eend met diverse peulvruchten, gegaard in eendenvet, witte wijn en tomatenbouillon, gedresseerd met verse groenten van het land. Afgemaakt met thijm, olijf en basilicum.

Deze Cossoulet wordt geserveerd met gestoofde zuurkool, riesling, salade en brood. Lekker samen soppen!

Natuurlijk ook een vegetarische optie. Kinderen tot 12 jaar eten gratis mee.

Prijs: 5 munten (kinderen gratis)

Reserveren tot zaterdag 12.00 uur via Vuurplaats@greatwideopen.nl zolang de voorraad strekt of na zaterdag 12.00 uur kan je nog reserveren bij de Cantina Mobilé op het Sportveld.

Vuurplaats op Zondag

Aanvang 16.30 uur.

Vergeet het niet, het slotdiner op het Sportveld.
Yum Saap serveert Roodbaars uit de Noordzee in Thaise zoutkorst met roergebakken groenten en nahm phrik!

Vol is vol en op is op: reserveren via Vuurplaats@greatwideopen.nl en bij de kassa van Yum Saap.

Prijs: 6 munten
Kinderen onder de 13 jaar: 2 munten.

Vuurplaatsdiners
Jorn Baars

Post

Ontvang POST, onze nieuwsbrief over wat ons beweegt, inspireert, fascineert of simpelweg leuk is.