Stijging ticketprijzen voor ITGWO23

Waarom precies? Dat leggen we graag aan je uit.

Nieuws Gepubliceerd op 24 januari 2023

Tickets voor Into The Great Wide Open 2023 kosten €212,50 voor volwassenen (inclusief Goede Reistoeslag), €65,- voor jongeren van 12 t/m 17 jaar en €45,- voor kinderen van 4 t/m 11 jaar. Kinderen tot 4 jaar mogen gratis mee.

Helaas ontkomen ook wij daarmee niet aan een stijging van de prijzen. Dat wringt, want we willen ons festival graag voor iedereen toegankelijk en betaalbaar houden. Maar we zien ons net als iedereen geconfronteerd met fors stijgende kosten op alle fronten. Into The Great Wide Open is een stichting zonder winstoogmerk en dus zonder commerciële intenties. Kort en wrang gezegd: zonder deze verhoging kan het festival dit jaar überhaupt geen doorgang vinden.

Uiteraard doen we wat we kunnen om de prijzen zo eerlijk mogelijk te houden. Mocht een ticket te duur voor je zijn, overweeg dan om je in het voorjaar als vrijwilliger aan te melden. In ruil voor een paar diensten krijg je dan toegang tot het festival, plus overnachtingen, eten en drinken.

Daarnaast bieden we een aantal minderbedeelde gezinnen (via Quiet en weekendschool Baljée in Leeuwarden) een gratis ticket voor Into The Great Wide Open 2023 aan. Vorig jaar was dat een groot succes. Kaartkopers die het kunnen missen kunnen dit jaar bij het aanschaffen van hun ticket een extra donatie doen, waarmee voor deze gezinnen het hele weekend kostenvrij gemaakt kan worden.

Post

Ontvang POST, onze nieuwsbrief over wat ons beweegt, inspireert, fascineert of simpelweg leuk is.