Programma Here Comes The Summer compleet

Gepubliceerd op 1 april 2015

Een maand nog! Het muzikale gedeelte is nu helemaal rond met de toevoeging van Nijmeegse trots De Staat en de Vlaamse americana- en folkzanger Bony King.

Bekijk de volledige line-up in deze teaser, gemaakt door designer in residence Johnny Brankaert.

Dansen kan ook, onder meer op platen van DJ Vrijmoed, Adriaan's Vrijdagmiddagdisco, Der Wolfshund, De Gemene Mixmeesters, Wiekes, Eddie Serveert & Marco Kaas.

Kinderkunst

Het kinderprogramma is aangevuld met de Vlie Music Track Download Machine, een wonderlijke machine waaraan je zelf meebouwt en de geluiden op het eiland opneemt. Op Here Comes The Summer vindt ook een voorproefje plaats van het nieuwe programma Teenage Kicks Junior: geselecteerde jonge muzikanten van 12 tot en met 16 jaar worden tijdens het festival gecoacht door een van de acts die op het festival staan. Samen werken ze aan een nummer dat ze op het podium van Here Comes The Summer laten horen.

Kunst

Ook stellen we graag het bijzondere kunstproject Hertz 1.7 aan jullie voor; een onderdeel van het kunstprogramma dat we in september terugzien op Into The Great Wide Open.

Eten bij Roy

De mannen van Mobile We koken tijdens Here Comes The Summer wereldse een-pans gerechten van lokale producten. Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat, voor jong en oud. Meer informatie over inschrijven voor het gezamenlijk diner volgt binnenkort.

Bewegen

We gaan Apenkooien op Vlieland! Uitwaaien en opladen kan op zondagmiddag met Wearable Solar op de Wadden, een duurzame en modieuze excursie over het wad. Ontspannen in de ochtend? Yoga op het strand natuurlijk.

Het affiche is hiermee compleet, binnenkort volgt het blokkenschema. Lees alvast meer over de bands op de Here Comes The Summer-pagina. Inluisteren kan via de Here Comes The Summer 2015 afspeellijst.

Tickets

Tickets zijn nog verkrijgbaar via intothegreatwideopen.nl. De standaardtickets (vanaf 16 jaar) kosten €45,- en de kindertickets (4 tot en met 15 jaar) kosten €5,-. Kinderen tot en met 3 jaar mogen gratis mee. Deze ticketprijzen zijn exclusief servicekosten, bootreis en overnachting. Per bestelling kunnen maximaal 4 standaardtickets en maximaal 4 kindertickets worden aangeschaft.

Het programma speelt zich af op vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 mei, in en om De Bolder op Kampeerterrein Stortemelk. Op vrijdag beginnen we aan het eind van de middag met de eerste bands en op zondag zwaaien we jullie 's middags weer uit.

Programma Here Comes The Summer compleet
Ontwerp affiche: Johnny Brankaert

Post

Ontvang POST, onze nieuwsbrief over wat ons beweegt, inspireert, fascineert of simpelweg leuk is.