POST

Nabestellen

Gepubliceerd op 10 september 2015

Iedereen doet het tegenwoordig: na een festival even de sociale media bekijken om foto’s te bekijken of recensies te lezen. Je wil nog even niet loskomen van dat fijne gevoel. Dat gevoel dat je voorlopig weer even moet gaan missen.

Wij herkennen dat! En daarom dit jaar natuurlijk weer massa’s beeld, tekst en geluid op onze website en andere kanalen, maar extra bijzonder: we hebben de beste verhalen, de prachtigste foto’s en meest ontroerende momenten verzameld in het mooi vormgeven, 32-pagina tellend boekje ‘Post’ dat we met een leuk extraatje gewoon naar je huisadres sturen. Voor op de koffietafel. Of de WC. Om weer even los te komen van de alledaagse werkelijkheid.

Tijdens het festival kon POST besteld worden, maar voor iedereen die dat gemist heeft bieden we nu ook de kans om het boekje na te bestellen.

Hoe? Stuur een gefrankeerde envelop (A5-formaat) met je adres en 2 postzegels naar EKKO (Bemuurde Weerd WZ 3, 3513 BH Utrecht), met €4,- erbij. POST bestellen kan nog tot vrijdag 18 september. OP = OP!

POST
Mitch Wolters

Post

Ontvang POST, onze nieuwsbrief over wat ons beweegt, inspireert, fascineert of simpelweg leuk is.