Kaartverkoop Here Comes The Summer 2015

Gepubliceerd op 10 maart 2015

De kaartverkoop start op zaterdag 14 maart 2015 om 10.00 uur, via www.intothegreatwideopen.nl. De standaardtickets (vanaf 16 jaar) kosten €45,- en de kindertickets (4 tot en met 15 jaar) kosten €5,-. Kinderen tot en met 3 jaar mogen gratis mee. Deze ticketprijzen zijn exclusief servicekosten, bootreis en overnachting. Per bestelling kunnen maximaal 4 standaardtickets en maximaal 4 kindertickets worden aangeschaft.

De ticketverkoop verloopt via het systeem van Paylogic, dit systeem werkt het best met de browsers Firefox en Chrome. Na het selecteren van de gewenste tickets en het aantal heb je totaal 20 minuten de tijd om in te loggen en de bestelling af te ronden. Als je nog geen Paylogic-account hebt, zul je jezelf eerst even moeten registreren, daar is meer dan genoeg tijd voor tijdens de bestelprocedure. Het registreren wijst zichzelf, dus maak je daar geen zorgen over.

Registratie

Indien je al een Paylogic-account hebt, dan kun je deze gebruiken. Check voor alle zekerheid je wachtwoord en je instellingen op Paylogic.nl. Doe dit ruim voordat de kaartverkoop start, want dan weet je zeker dat je gegevens kloppen. Weet je niet zeker of je al een Paylogic-account hebt, dan kun je dat ook op de eerder genoemde site checken. Indien je nog geen account hebt, dan kun je je registreren tijdens de verkoop. Het is namelijk niet mogelijk om je van tevoren te registreren.

Betalen & Wachtrij

Je kunt betalen via iDeal of met een creditcard (Mastercard en Visa). Let er op dat de koop pas rond is, als je een bevestigingsmail ontvangt inclusief de links naar de bestelde tickets. Paylogic werkt met een virtuele wachtrij. Je komt in deze wachtrij terecht als er veel mensen tegelijk op de site willen. Deze wachtrij onthoudt wanneer jij op de site gekomen bent en je sluit dus aan in de rij. Indien je op F5/refresh drukt, kom je automatisch weer achteraan in de rij.

Foutmelding tijdens het bestelproces

Gaat er iets mis tijdens het bestelproces, klik dan op de terug-/backknop in het boekingsproces (dus niet op de terugknop van je browser). Je kunt dan opnieuw proberen je bestelling te voltooien. Druk je op de terugknop van je browser dan loop je het risico dat je uit het systeem gaat en je dus weer achteraan in de rij komt. Let wel op, er is geen terugknop in de betalingsstap. Hou dus al je gegevens goed bij de hand om de betaling te kunnen laten slagen. Je kunt je betaalmethode niet wijzigen gedurende het proces.

Let op

Hoe graag je ook wilt komen, koop je ticket(s) niet bij Protickets, Budgettickets, Kaartverkoop en dergelijke online handelaren. Zij hebben vaak helemaal geen kaarten en vragen sowieso bedragen ver boven de werkelijke kostprijs. Hier lees je hoe dergelijke handelaren te werk gaan.

Kijk op de website van Weet Waar Je Koopt voor een nagenoeg volledig overzicht van dit soort handelaren. Neem bij twijfel altijd eerst contact met ons op via info@greatwideopen.nl.

Kaartverkoop Here Comes The Summer 2015
Beeld: Johnny Brankaert

Post

Ontvang POST, onze nieuwsbrief over wat ons beweegt, inspireert, fascineert of simpelweg leuk is.