Into The Great Wide Open 2023: 31 augustus t/m 3 september

Maar geen Here Comes The Summer in het voorjaar

Nieuws Gepubliceerd op 30 november 2022

Er zit een grote strik om Into The Great Wide Open 2022 en de eerste schetsen voor editie 2023 zijn gemaakt. Tijd om de agenda erbij te pakken en 31 augustus tot en met 3 september te blokken, want dan gaat de dertiende festivaleditie plaatsvinden. Plaats van handeling is Vlieland, natuurlijk.

Er belanden ook vragen in de ITGWO-inboxen over Here Comes The Summer. Gaat ‘de kleine variant’ komend jaar door? Het antwoord daarop is nee. Het is helaas onhaalbaar om in het voorjaar een driedaagse op te tuigen. Dat is een hard gelag, maar ondertussen wordt onderzocht of ‘iets anders’ mogelijk is op het eiland. Blijft toch de aard van het beestje hè. We hopen daar spoedig iets over te kunnen communiceren.

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor Into The Great Wide Open 2023 is begin volgend jaar. Kaarten zijn dan zoals gebruikelijk verkrijgbaar via www.intothegreatwideopen.nl. De exacte datum waarop de verkoop begint wordt binnenkort aangekondigd via onze kanalen, net als de ticketprijzen en de eerste namen op het programma.

Duin
Beeld door Sjoerd Knol

Post

Ontvang POST, onze nieuwsbrief over wat ons beweegt, inspireert, fascineert of simpelweg leuk is.