ITGWO wint Festileaks Festival Award 2024

Prijs voor 'Beste terrein'

Nieuws Gepubliceerd op 25 september 2024

Leuk nieuws: Into The Great Wide Open heeft een Festileaks Festival Award voor ‘Beste Terrein’ gewonnen.

De hele zomer konden festivalgangers per categorie cijfers geven aan door hen bezochte festivals. Natuurlijk helpt het mee dat we ieder jaar te gast mogen zijn op Vlieland, maar vlak de aankleding door Triomf niet uit. Dat doen ze al sinds de eerste editie en daar zijn we maar wat blij mee.

ITGWO wint Festileaks Festival Award 2024
Beeld door Marleen Annema
ITGWO wint Festileaks Festival Award 2024
Beeld door Sjoerd Knol

Festileaks schrijft erover:

Op het meest afgelegen en misschien ook wel het mooiste Waddeneiland, wordt jaarlijks de afsluiting van de zomervakantie op bijzondere manier gevierd. Into the Great Wide Open is niet zomaar een festival maar een ode aan Vlieland. Door de reis ernaartoe en de setting op het prachtige, met naaldbos en mossige heide begroeide eiland in de grijsblauwe Waddenzee, is een weekend Into the Great Wide Open 2024 een haast sprookjesachtige ervaring.

Het eilandgevoel is overal voelbaar. Go slow…. En op de talrijke intieme plekjes waar je naar de optredens luistert, is het bos ‘s avonds kleurrijk verlicht. Het festivalterrein nodigt uit tot een ontdekkingstocht door het bos en op de hei, op zoek naar kleine, nieuwe en onbekende acts. Of tot laat doordansen op de schuine, bemoste bosgrond rond ‘De Kuil’. Geen wonder dat dit festival er met de eerste prijs vandoor gaat.

ITGWO wint Festileaks Festival Award 2024
Beeld door Marleen Annema

Post

Ontvang POST, onze nieuwsbrief over wat ons beweegt, inspireert, fascineert of simpelweg leuk is.