It's Good To Be Back

Op 8 mei aanstaande in de Tolhuistuin, Amsterdam

Nieuws Gepubliceerd op 30 maart 2022

Maar liefst vijf keer moest een samenzijn op Vlieland worden afgeblazen. Van Here Comes The Summer tot een aangepaste versie van Into The Great Wide Open onder de hoopvolle noemer Let It Happen. Niets bleek minder waar, je zou er moedeloos van worden. En toch: er gloort weer hoop aan de horizon. Het eerste deel van het affiche voor Into The Great Wide Open 2022 is aangekondigd. Het team reist weer zonder mondkapje naar het kantoor in de Amsterdamse Tolhuistuin, waar de bloesembomen al bloeien. Het hangt in de lucht: de beloofde Summer of Love is in aantocht.

It's Good To Be Back

Op 8 mei presenteert Team Into The Great Wide Open wat er allemaal gemaakt werd terwijl de wereld stilstond. Met onder andere resultaten van makerskampen die op Vlieland werden georganiseerd, en de creatieve output van artiesten die – mede dankzij donaties van het publiek – een Basisbeurs ontvingen om hun artistieke verbeelding de vrije loop te kunnen geven. Verwacht onder meer muziek, poëzie, kunst en kindervertier. En toeschouwers, eindelijk weer toeschouwers. It’s Good To Be Back, klinkt het daarom blijmoedig door de burelen.

Meer informatie volgt binnenkort, maar zet het alvast in je agenda: 8 mei, 11:00 - 18:00 uur, Tolhuistuin Amsterdam. Op de hoogte blijven kan door te RSVP'en op het Facebook-event.

Post

Ontvang POST, onze nieuwsbrief over wat ons beweegt, inspireert, fascineert of simpelweg leuk is.