Vaarwel Bob

Nieuws Gepubliceerd op 22 januari 2024

Donderdag 18 januari j.l. overleed Bob den Otter. Bob is vanaf het begin betrokken geweest bij Into The Great Wide Open.

Bob was de technische baas van onze website en altijd bereid om mee te denken en te bouwen als wij weer een plannetje hadden. Zo maakte hij ooit de social-media-verzamelpagina, waarin alle social media posts met de festivalhashtag werden verzameld en getoond op de website in een tijd waarin dat nog een behoorlijk complexe operatie was. Dat moest van Bob via ons eigen kanaal want dat was lekker persoonlijk en zo kregen we ook automatisch een mooi archief. Zo geschiedde. En er was die keer dat hij op de kaart van de festival-app zijn eigen tent markeerde. Dat was handig, mocht hij vergeten waar die stond. Ook is het Bob die onze website in de lucht houdt tijdens ons jaarlijks terugkerende voorverkoopritueel. Vanaf nu zullen we het zelf moeten rooien.

Bob en Judith tijdens ITGWO

Lieve Bob. We herinneren je blije grijns overal op het eiland. Alsof je zweefde op het tevreden geluk van iedereen tijdens het festivalweekend.
We koesteren het beeld van jou tijdens nachtelijke uren in het productiekantoor waar je met een biertje naast je laptop snel nog even dingen fixt. We zullen een tripel voor je bewaren in De Bolder.

Wij wensen zijn partner, familie, vrienden en collega’s bij Two Kings veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Post

Ontvang POST, onze nieuwsbrief over wat ons beweegt, inspireert, fascineert of simpelweg leuk is.