Hartjesmuseum

Gepubliceerd op 31 augustus 2015

Het hartjesmuseum is een initiatief van Bojan Bajic. Hij verzamelt hartjes en print ze uit. Bojan verzamelt de prints in een pick-up truck, die als museum fungeert. Het hele weekend staat Bojan met zijn Hartjesmuseum op het Sportveld.

Er komt een dag dat je alleen nog maar hartjes ziet.

Goed mogelijk dat dit gebeurt nadat je Bojan Bajic ontmoet hebt bij zijn hartjesmuseum op Vlieland. Twee jaar geleden was hij al te vinden op Into The Great Wide Open in zijn omgebouwde Citroënbusje. Te klein om alle harten die hij de afgelopen jaren heeft gevonden (zeker 2.000!) te exposeren, maar: "Ze zijn overal", zegt Bojan, "je hoeft alleen maar te kijken. Niet zoeken, dan vind je ze vanzelf!"

Op de dag dat Bojan de schop zette in de grond waar later Podium Vlieland zou verrijzen, vond hij een hartje in de aarde. Een teken. Sindsdien legt hij ze vast op camera. Er gaat vrijwel geen dag voorbij zonder een hartje te vinden op zijn pad. Een verzamelaar van liefde. En die deelt hij met iedereen. Kom langs in zijn museum. Naast de rode Citroën staat een brievenbus. Stuur tijdens Into The Great Wide Open een kaartje ~ gewoon ~ omdat het delen van een hart meer zegt dan duizend woorden.

Hartjesmuseum

Post

Ontvang POST, onze nieuwsbrief over wat ons beweegt, inspireert, fascineert of simpelweg leuk is.