Eerste namen Here Comes The Summer 2015

Gepubliceerd op 10 maart 2015

We vieren het toch, de zomer van 2015. Traditiegetrouw op Vlieland in het eerste weekend van mei en een stuk intiemer dan in september. Veel muziek, goed eten, kinderprogramma, feest in De Bolder en als het goed is een hoop zon. Het programma speelt zich af in en om De Bolder en een bospodium bij Kampeerterrein Stortemelk. Op vrijdag beginnen we 's avonds met de eerste bands en zondag is het in de middag weer gedaan.
De huisstijl is in handen van Designer in Residence Johnny Brankaert. Hier lees je zijn introductie.

Het muziekprogramma dan. Other Lives komt met nieuwe plaat naar Vlieland, Spinvis en Saartje van Camp presenteren het bijzondere programma 'Oogcontact Van De Eenzaamste Soort' en soulcollectief Mop Mop neemt zanger/poëet Anthony Joseph mee.

Veel talent uit Friesland, met Yuko Yuko, Sväva en The Homesick. Folk van Sam Amidon en bluegrass van Hackensaw Boys. Ook: cultfiguur Chuck Prophet, Happyness, Ultimate Painting, Amatorski, Douglas Firs, Maarten Vos, Tubelight en Little Hurricane.

Alvast inluisteren kan met deze Here Comes The Summer 2015 afspeellijst.

Voor de kinderen is er een mooi programma, waarbij Verse Vis wordt gemaakt, Zingende Aardappels een concert geven en iedereen transformeert tot een Beestenbende.

Meer namen voor het muziek-, kunst- en kinderkunstprogramma worden binnenkort aangekondigd. Here Comes The Summer vindt plaats van 1 tot en met 3 mei 2015.

De kaartverkoop start op zaterdag 14 maart 2015 om 10.00 uur, via www.intothegreatwideopen.nl. De standaardtickets (vanaf 16 jaar) kosten €45,- en de kindertickets (4 tot en met 15 jaar) kosten €5,-. Kinderen tot en met 3 jaar mogen gratis mee. Deze ticketprijzen zijn exclusief servicekosten, bootreis en overnachting. Per bestelling kunnen maximaal 4 standaardtickets en maximaal 4 kindertickets worden aangeschaft. Meer informatie over de kaartverkoop vind je hier.

Overnachtingen tijdens Here Comes The Summer 2015 kunnen direct via (bijvoorbeeld) Kampeerterrein Stortemelk geboekt worden.

Eerste namen Here Comes The Summer 2015
Beeld: Johnny Brankaert

Post

Ontvang POST, onze nieuwsbrief over wat ons beweegt, inspireert, fascineert of simpelweg leuk is.