De Winkel gaat weer open

Merchandise, zeefdrukken en accessoires

Gepubliceerd op 26 augustus 2015

We mogen bijna! Nog maar ruim een week te gaan tot de zevende editie van Into The Great Wide Open van start gaat en dus ook De Winkel weer opent. Designers in residence Jimme Bakker en Johnny Brankaert maakten uiteraard de ontwerpen van de polsbandjes, munten, programmagids en natuurlijk ook de speciale lijn van onze merchandise.

Dit jaar maakten we zelf een shirt! De all-over printed tee is er voor heren en dames, en ook voor jongens en meisjes. Naast deze bijzondere lijn ook weer een serie mooie truien en shirts voor heren, dames, kids en baby's, badhanddoeken, bandana's, toilettasje, iPad-hoes, zeefdrukken, een bidon, tasjes, oorkappen en een mooie mobiele oplader voor je telefoon!

POST

Iedereen doet het tegenwoordig: na een festival even de sociale media bekijken om foto’s te bekijken of recensies te lezen. Je wil nog even niet loskomen van dat fijne gevoel. Dat gevoel dat je voorlopig weer even moet gaan missen.

Wij herkennen dat! En daarom dit jaar natuurlijk weer massa’s beeld, tekst en geluid op onze website en andere kanalen, maar extra bijzonder: we verzamelen de beste verhalen, de prachtigste foto’s en meest ontroerende momenten in het mooi vormgeven, 32-pagina tellend boekje ‘Post’ dat we na het festival met een leuk extraatje gewoon naar je huisadres sturen. Voor op de koffietafel. Of de WC. Om weer even los te komen van de alledaagse werkelijkheid.

Hebben? Koop bij De Winkel een envelop met postzegel, schrijf je adres erop en lever ‘m in. Als extraatje ontvang je ook een speciale Into The Great Wide Open-pin, gemaakt door We Are Out Of Office!

Six & Sons

Het onderkomen is evenals vorig jaar stijlvol ingericht door Six & Sons. Ze zullen een selectie producten uit hun Amsterdamse winkel te koop aanbieden, zoals leuke campingspullen, Hammam-doeken en zonnebrillen. Ze verzorgen ook verse koffie en uitmuntende brownies. En dit jaar nieuw: bier op het uitgebreide terras!

Ook handig: een selectie van de 2015-merchandise is na afloop te koop via de webshop van Six & Sons. Houd onze social media daarvoor in de gaten.

We Are Out Of Office

Het Vlielandgevoel is van groot belang voor Into The Great Wide Open. Dit gevoel heeft ontwerpstudio We Are Out Of Office gevangen in een serie van 5 exclusieve pins, die speciaal zijn ontworpen voor Into The Great Wide Open 2015.

De pins zijn in beperkte oplage geproduceerd en verkrijgbaar op het festival, dus wees er snel bij! Maak je vrienden stinkend jaloers, omdat je dit jaar naast een festivalticket ook nog een unieke pin in de wacht hebt weten te slepen.

Plato/Concerto

Plato/Concerto heeft dit jaar, naast natuurlijk de releases van de spelende acts van het festival, een flink aantal extra platen meegenomen. De indie labels Sub Pop, Caste Face, Dead Oceans, Sacred Bones, Constellation, Cityslang, Merge, Roughtrade XL en Excelsior zijn nu ook in de winkel vertegenwoordigd.

Alsof dat nog niet genoeg is, is er ook een grote collectie garage, sixties en rock-’n‘-roll compilatie-vinyl en bakken met oude 7-inches! Regelmatig zullen gast-dj’s plaatjes komen draaien. Kijk op Twitter of platomania.nl voor tijden van de signeersessies en optredens in de winkel.

Weltevree's producten

Into The Great Wide Open is een samenwerking aangegaan met Weltevree. Voor deze bijzondere samenwerking heeft Weltevree ook producten geproduceerd. Zo zijn een emaille mok en bord ontworpen die je gelijk kunt gebruiken voor een overheerlijke vis uit de Outdooroven. Ook zijn de Beach Chairs, Beach Rockers en de Weltevree Swing in een nieuw jasje gestoken, speciaal voor Into The Great Wide Open.

De producten kun je bekijken en verkrijgen bij de strandtuin van Weltevree en tijdens het festival in De Winkel.

De Waterdrager

Naast de tappunten en de fontein maakten we samen met Klijs & Boon en ontwerper Bas Koopmans een mooie bidon. Hygiënischer dan hergebruik van je flesje bronwater, want vaatwasbestendig. Bovendien stimuleer je anderen daarmee ook om kraanwater te drinken in plaats van gebotteld water. En, het oog wil ook wat natuurlijk!

Expo Pauline van Dongen

Je smartphone opladen via solartechnologie in je kleding. Modeontwerpster Pauline van Dongen ontwikkelde in samenwerking met de Waddenvereniging en Blue LOOP Originals de Solar Parka.

Met het zonnepaneel aan de jas kan binnen twee uur voldoende zonne-energie worden opgewekt voor een volle iPhone- of Android-batterij. De eerste vier prototypes worden ingezet tijdens de excursies van de Waddenvereniging.

Kom naar De Winkel om de Solar Parka van dichtbij te bekijken en kennis te maken met de mensen achter Pauline van Dongen, Blue Loop Originals en de Waddenvereniging. Ook kun je daar je excursie boeken van de Waddenvereniging.

De Winkel gaat weer open

Post

Ontvang POST, onze nieuwsbrief over wat ons beweegt, inspireert, fascineert of simpelweg leuk is.