De merchandise van 2022

In De Winkel is een hoop moois te verkrijgen

Nieuws Gepubliceerd op 31 augustus 2022

Als vertrouwd doemt De Winkel dit jaar weer op bij Het Sportveld. Met bijzondere samenwerkingen, maar ook merchandise van het huis en handige gadgets. Kijk zelf maar even.

Merch van het huis

Een huismerk blijft toch oud en vertrouwd. Dit jaar met designer in residence Peter Boorsma ontworpen, die zich wendde tot rasters en kleurvlakken in natuurlijke tinten. Jassen, (kinder)shirts, truien, rompers en tasjes, en het bandshirt met de line-up van dit toch wel heel bijzondere jaar, Into The Great Wide Open 2022.

De merchandise van 2022
Beeld door Marieke de Graaff
De merchandise van 2022

Verder in De Winkel te koop

Een kleurrijk kleed van We are out of office, sporty shorts van Obey, truien gemaakt van blauwe spijkerbroeken door Blueloop, Stout Konijn, waterflessen ter support van de Waterroute Vlieland, Vlielandse honing en koffie, kinderboeken en spellen, zonnebrandcrème, zeep gemaakt van zeesla, en platen en boeken van Concerto. Aan keuze geen gebrek.

Sorrie

Met de hand en naald en draad bracht kledingmerk Sorrie dit jaar weer prachtige items tot leven, met de vertrouwde spijkerstof en mooie vormpjes patronen. Kimono’s voor elk geslacht, voor elke leeftijd, combineren is mogelijk.

Sorrie
Sorrie

Pinkorangeclub

Dit jaar werd kunstenaar Floor van het Nederend door Pinkorangeclub uitgenodigd om naar Vlieland af te reizen en zich te laten inspireren door de omgeving. Zijn stijl kenmerkt zich door het rauwe gebruik van oost Indische inkt en de invloeden van underground comics en punkflyers. Zo werd in samenwerking met Pinkorangeclub een hoodie, longsleeve en overhemd ontworpen. Allemaal met variaties van de tekening die Floor van het Vlielandse landschap maakte. Ook zijn er limited edition (en gesigneerde) prints verkrijgbaar.

Overhemd
Beeld door Tristan Fopma
Hoodie

Post

Ontvang POST, onze nieuwsbrief over wat ons beweegt, inspireert, fascineert of simpelweg leuk is.