Vraag en Aanbod

De plek waar je een slaapplek of bootovertocht kan aanbieden of vinden

Heb je een slaapplaats over, bijvoorbeeld een hotelkamer, appartement of tent? Dan kan je een advertentie maken op de Vraag en Aanbod pagina. Lees hieronder eerst de spelregels door.

Vraag en Aanbod
Beeld door Sjoerd Knol

Maak een account aan 
Om het prikbord te kunnen zien en om een advertentie te kunnen plaatsen of te beantwoorden, moet je een account aanmaken en inloggen. 

Het plaatsen van een advertentie
Je kan een advertentie plaatsen via het plusteken rechtsonder, eventueel met foto. Noteer in je advertentie zoveel mogelijk details over je aanbod. Vergeet niet aan te geven hoe de koper contact met je kan opnemen. Heb je een deal gesloten, verwijder dan de advertentie van het bord. 

Het reageren op een advertentie
Reageren op de advertentie kan direct onder de advertentie bij opmerking toevoegen. Ook je reactie kan je op een later moment bewerken of verwijderen.

Spelregels
Op het prikbord kun je een accommodatie of bootkaarten te koop aanbieden of te koop vragen. Er zijn een aantal spelregels:

  1. Bied geen festivalkaarten aan via het prikbord. Je kan festivalkaarten aanbieden via de Wachtlijst. Advertenties waarin festivalkaarten worden aangeboden, worden verwijderd.
  2. Plaats één advertentie per persoon tegelijkertijd. Verwijder de advertentie zodra je een koper hebt gevonden.
  3. Advertenties met aanstootgevende inhoud worden verwijderd.
  4. Stichting Great Wide Open is niet verantwoordelijk noch aansprakelijk voor de inhoud van de geplaatste advertenties en reacties op deze advertenties en overige interacties van gebruikers (vragers en aanbieders) van deze Vraag en Aanbod-service.