Post & nieuws

Soms laat de zomer zich gemakkelijk vinden, soms moet je hem zelf bij de lurven grijpen. Here Comes The Summer gaat niet door, maar we willen toch graag samenkomen, zij het digitaal. Daarom presenteren we De Zomer Komt Thuis, een homeopathische versie van Here Comes The Summer, in de vorm van een digitale uitzending met muziek, kinderkunst en meer. Dit alles onder de bezielende leiding van Clean Pete. Kijk De Zomer Komt Thuis terug op de Facebook-pagina van Into The Great Wide Open, of hieronder.

Via deze link is het mogelijk om een zelfgekozen bedrag te doneren aan Into The Great Wide Open. Het geld komt ten goede aan het festival en zijn medewerkers.

De wereld staat op zijn kop, maar de natuur trekt zich van de coronacrisis weinig aan. Tijd voor een geruststellend belletje met Anke Bruin-Kommerij, boswachter bij Staatsbosbeheer Vlieland, die vertelt over broedende strandplevieren, de werkzaamheden bij de Vuurboetsduin en de stand van zaken op natuurkampeerterrein de Lange Paal. “En ondertussen zit ik uit te kijken over de Waddenzee. We zijn mazzelaars hier.”

PHP Social Stream: There is no feed data to display!