Post & nieuws

Soms laat de zomer zich gemakkelijk vinden, soms moet je hem zelf bij de lurven grijpen. Here Comes The Summer gaat niet door, maar we willen toch graag samenkomen, zij het digitaal. Daarom presenteren we De Zomer Komt Thuis, een homeopathische versie van Here Comes The Summer, in de vorm van een digitale uitzending met muziek, kinderkunst en meer. Dit alles onder de bezielende leiding van Clean Pete. Kijk De Zomer Komt Thuis terug op de Facebook-pagina van Into The Great Wide Open, of hieronder.

Via deze link is het mogelijk om een zelfgekozen bedrag te doneren aan Into The Great Wide Open. Het geld komt ten goede aan het festival en zijn medewerkers.

Een ploeg jonge verslaggevers uit Amsterdam-Noord ging op pad en verzamelde verhalen en nieuwtjes uit het stadsdeel ten tijde van corona. De kinderen schreven over Ramadan-ijsjes, heldere luchten, muzikanten zonder shows en buschauffeurs zonder bus. Zo ontstond de NOORDKrANT, die gisteren meekwam met het Noord Amsterdams Stadsblad en vandaag op vele Noorder deurmatten plofte.

In moeilijke tijden leert men zijn vrienden kennen. Graag willen we dan ook onze dank uitspreken aan de kaartkopers van Into The Great Wide Open en Here Comes The Summer 2020. ⁣

Hoewel beide festivals dit jaar geen doorgang ...