Post & nieuws

Er klinkt weer muziek in de popzalen van Nederland. Dat de podia nu weer open zijn, en artiesten de bühne op mogen (en dus een belangrijke bron van inkomsten terughebben) biedt hoop, maar daaraan gingen zware tijden vooraf.

Met De Basisbeurs gaan we - mede dankzij donaties van publiek - de volgende zeven artiesten en makers voor een half jaar steunen: Pink Oculus, Nana Adjoa, Willem Smit (Personal Trainer), Yung Nnelg, Rianne van Duin (Kolderkrant), Anne Soldaat en Jasper Boogaard (Nagasaki Swim). 

Voor de merchandise van Into The Great Wide Open deze zomer liet kledingmerk Pinkorangeclub geheel volgens hun vertrouwde werkwijze een kunstenaar afreizen naar Vlieland. Nazif Lopulissa stapte half juli de veerpont op, geen idee wat hij aan de overkant aan zou treffen. Nog nooit op Vlieland geweest, een reis van vijf uur lang maakte hij ook als hij naar Portugal zou gaan. Ver weg, zo voelde het zeker. Een mooi startpunt om het creatieve brein te laten ratelen. Later waren er bloemige shirts, maar daar zaten nog een hele hoop stappen tussen.