Het wordt steeds vroeger zomer, zoveel is te voelen aan meer dan je water alleen. Into The Great Wide Open lost zijn grote namen al voor maart ook maar de kans heeft gehad om met zijn staart te roeren.

Met hun hoogst eclectische elektro, punk en soul zullen JungleHot Chip en Parcels het Vlielandse kwik van 29 augustus t/m 1 september nog eens opstuwen. Zelfs disco mag anno 2019 weer doodleuk de dansvloer op. Dan volgen nu de verdere dienstmededelingen: deze kaarten liggen op tafel. 

De eerste dotter bloeit, de narcis ontluikt en de lijster zingt. Oftewel: de voorlente dient zich aan. Reden genoeg om de eerste namen voor Here Comes The Summer 2019 aan te kondigen. Het festival vindt dit jaar plaats op 3, 4 en 5 mei. Lekker in de meivakantie dus, met op 4 mei een passend programma rondom de Nationale Dodenherdenking. En verder veel meer moois, kijk maar naar de eerste namen.

Tijd is een raar ding.

Hij vliegt, staat soms stil maar stopt voor niemand.

Op de tiende editie van Into The Great Wide Open manifesteerde de tijd zich in al zijn gedaanten aan de zesduizend kaartkopers en 715 eilanders.

De tijd vloog voorbij, vanaf het feestmaal donderdag op het Kerkplein tot de slotmiddag op het volledig nieuwe Sportveld.

De tijd bevroor bij het gros van de 121 programmaonderdelen; beeldende kunst, muziek, kinderactiviteiten en talkshows die zich ontvouwden onder schier ideale weersomstandigheden. Benieuwd naar jullie mening.

Op naar Here Comes The Summer en Into The Great Wide Open 2019.