Word
Vuurtoren
wachter

Here Comes The Summer 2018 zit erop. Dat betekent waddenweemoed, maar vooral terugblikken op een weekend waarin de zomer hoogtij vierde. De drie dagen muziek, kunst en eten op Vlieland vlogen voorbij. Nagenieten in tekst en beeld kan hierhier en hier.

Een duurzame wereld vraagt om innovatie, maar een groot deel van die potentieel wereldverbeterende innovaties komt uiteindelijk niet op de markt. Door innovaties een kans te geven om te testen binnen de infrastructuur van een festival geeft Innofest innovatieve ondernemers en studenten de kans om te laten zien dat hun product of dienst werkt. Tijdens Here Comes The Summer 2018 vinden drie van deze tests plaats op het terrein: 

Tien namen voor de tiende editie van Into The Great Wide Open 

De tiende editie van Into The Great Wide Open krijgt vorm. Het lustrum wordt ouderwets gevierd op een eiland in de Waddenzee met een prachtig affiche, letterlijk én figuurlijk:

Into The Great Wide Open is voor het kinderkunstprogramma op zoek naar professionele kunstenaars(docenten), vormgevers of creatieven, die op een inspirerende manier hun verbeelding weten om te zetten in uitdagende en onderscheidende concepten en projecten voor kinderen. Centraal in het programma staat het beleven, verwonderen, ontdekken, verbeelden, onderzoeken, experimenteren, maken en spelen in de zilte buitenlucht en natuur, en de openbare ruimte van Vlieland. 

Voel je je geroepen? Lees hier meer.