Word
Vuurtoren
wachter

Tien namen voor de tiende editie van Into The Great Wide Open 

De tiende editie van Into The Great Wide Open krijgt vorm. Het lustrum wordt ouderwets gevierd op een eiland in de Waddenzee met een prachtig affiche, letterlijk én figuurlijk:

Into The Great Wide Open is voor het kinderkunstprogramma op zoek naar professionele kunstenaars(docenten), vormgevers of creatieven, die op een inspirerende manier hun verbeelding weten om te zetten in uitdagende en onderscheidende concepten en projecten voor kinderen. Centraal in het programma staat het beleven, verwonderen, ontdekken, verbeelden, onderzoeken, experimenteren, maken en spelen in de zilte buitenlucht en natuur, en de openbare ruimte van Vlieland. 

Voel je je geroepen? Lees hier meer.

Wegens succes ook op zondag: In zee met Zijpe.

In samenwerking met de Waddenvereniging bereidt In Zee met Zijpe op het strand ter plekke gevangen vis en bijvangst uit de Noordzee. Ga mee het wad op met de vissers/koks van Zijpe Stijl om allerlei soorten schelpen te verzamelen. 'In ieder geval oesters, mosselen en krukels (dat zijn zeeslakjes). Hopelijk ook wat kokkels en strandschrapers, die zijn te gek', aldus de chef van Zijpe.