Word
Vuurtoren
wachter

Op het Sportveld is De Winkel te vinden: een plek waar je niet alleen koffie & taart van Public Pie, maar ook de officiële merchandise van Into The Great Wide Open 2017 kunt vinden. Ontworpen door Designer in Residence Bas Koopmans en een speciale lijn door Noortje & HENK.

Boekenwinkel WALTER & platenzaak Concerto

De selectors van Concerto/Plato zorgen voor de juiste collectie vinyl, mooie aanbiedingen & bijzondere uitgaven. Het is ook de plek voor signeersessies. De tijden worden dagelijks in De Winkel aangekondigd. Zij delen De Winkel met WALTER, een boekwinkel met een eigenzinnige selectie boeken: boeken die discussie oproepen, grote verhalen vertellen, wereldwijd geliefd zijn of juist in kleine oplage zijn gemaakt. WALTER houdt niet van hokjes, wel van boeken. 

Into The Great Wide Open 2017 merchandise

Tijdens Into the Great Wide Open 2017 is de muzikale kant van voodoo een van de leidende thema’s. Bas Koopmans maakte een vergelijking tussen de gezamenlijke energie die een festival voortbrengt en de gezamenlijk extase van religieuze rituelen en ceremonies. Festivals zijn volgens Bas op een gekke manier onze hedendaagse vervanging van de religieuze beleving. Een grote groep mensen bijeen, gefocust op één onderwerp. Waar het vroeger de predikant of dorpsoudste was, is het nu de muzikant. God is een DJ.
De beeldende kant en het verhalende aspect van religieuze tradities is daarom aanleiding geweest voor het maken van de campagne. Voodoo-symbolen, bidprentjes en natuurgoden vormen de aanleiding voor een nieuw pantheon van goden en mythologische figuren. 

Noortje X HENK: Sorrie 

Na de fijne samenwerking met het festival vorig jaar hebben Noortje en HENK hun krachten definitief gebundeld in hun nieuwe label ‘Sorrie’. Een van de persoonlijke lijfspreuken van Sorrie is ‘Twinning is Winning’. Vandaar dat de ontwerpers ‘Coordinates’ toevoegen aan de festivalmerchandise. De sets zijn verkrijgbaar voor zowel vrouw als man in een comfortabele uitvoering waarin je goed kan bewegen en lekker warm blijft. Vergeet vooral ook je voeten niet en geef ze wat extra aandacht door ze in de gelimiteerde oplage sokken te steken.  Wie goed kijkt ziet in het printontwerp ook nog een verborgen boodschap die alleen bezoekers van Into The Great Wide Open zullen begrijpen. Vanwege het handgemaakte productieproces is er een gelimiteerde oplage beschikbaar in iedere maat. Snel dus naar De Winkel want op is op: Sorrie!

Weltevree

Ga op ontdekkingstocht met de Guidelight van Weltevree! Met een simpele (dr)aai over z’n bol verandert hij van subtiel sfeerlicht in een heldere werklamp of handzame zaklamp met felle lichtstraal. Elke onverwachte plek wordt met de Guidelight jouw thuis. Met zijn nomadische geest en vriendelijke uiterlijk, is deze handzame lichtbron de perfecte aanvulling op elke reis, bestemming of ruimte. Geschikt voor binnen én buiten.

BAKKIE servies
Suzan Becking Ceramics + Studio TOIMII

BAKKIE is een sprekend en eigenzinnig porseleinen servies voor dagelijks gebruik. De kenmerkende groef creëert een fraai lichtcontrast en ligt aangenaam in de hand. De op de Nederlandse kust geïnspireerde kleuren vormen samen een warm en passend geheel, wat het mogelijk maakt je collectie eenvoudig of juist gevarieerd uit te breiden. Speciaal voor Into The Great Wide Open ontwikkelden Suzan Becking en Studio TOIMII een gelimiteerde bosgroen-editie. Om na het festival een stukje eiland mee naar huis te nemen en te genieten van je dagelijkse bakkie. Vormgegeven vanuit functionaliteit met oog voor detail is het servies ideaal voor intensief gebruik. Alle mokken, borden en kommen kunnen in de vaatwasser, oven en magnetron. Hierdoor werkt het servies multi-functioneel, praktisch en duurzaam, voor thuis en in de horeca.

VanMoof x Into The Great Wide Open - Limited Edition

Samen met DJVT (onze jeugd van tegenwoordig, niet de hiphopgroep), ontwerper Bas Koopmans en illustrator Sjors Driessen gingen we langs bij VanMoof, om het ontwerp van de VanMoof x Into The Great Wide Open-fiets te maken. 

Vanaf nu is de fiets in zeer beperkte oplage te bestellen via deze pagina.