Hoe werkt het?

Plaats hier je vraag- en/of aanbodadvertentie omtrent boottickets, slaapplekken of andere specifieke producten/diensten rondom Into The Great Wide Open 2018.

Het is niet toegestaan om festivalkaarten via deze pagina aan te bieden. Tot 1 augustus kan je overige festivalkaarten aan ons terugverkopen. Wij verkopen deze teruggekochte kaarten weer opnieuw aan mensen op de wachtlijst.
Mochten er toch onverhoopt/onbedoeld festivalkaarten via deze pagina aangeboden worden, dan raden wij af deze te kopen. Ook via dit medium van het festival zelf, kunnen wij niet garanderen dat dit geldige tickets zijn.

Je reageert op een advertentie van Margo


vraag van Margo: 2x

GEZOCHT! Wollen coltrui+sjaal

Lieve vrijwilligers, gisteravond ben ik op het vrijwilligersfeest vergeten mijn trui & sjaal mee terug te nemen. Helaas waren ze vanochtend spoorloos verdwenen. Ze hingen geknoopt aan de binnenkant van de tent - 2e ingangspoort, links van de bar. Wie heeft ze gezien? Trui: licht grijs, wijd en kort model met opstaande kol van de Zara. Sjaal: warm grijs, alpaca, merk Bufandy Ik zou ze heel graag weer terug zien! Hoor graag van jullie. Liefs Margo

Om advertenties te maken of er op te kunnen reageren moet je ingelogd zijn.

Inloggen

Nog geen account?

Als je nog geen account hebt kun je er makkelijk een maken.

Registreren