Hoe werkt het?

Plaats hier je vraag- en/of aanbodadvertentie omtrent boottickets, slaapplekken of andere specifieke producten/diensten rondom Into The Great Wide Open 2019.

Het is niet toegestaan om festivalkaarten via deze pagina aan te bieden. Tot 1 augustus kan je overige festivalkaarten aan ons terugverkopen. Wij verkopen deze teruggekochte kaarten weer opnieuw aan mensen op de wachtlijst.
Mochten er toch onverhoopt/onbedoeld festivalkaarten via deze pagina aangeboden worden, dan raden wij af deze te kopen. Ook via dit medium van het festival zelf, kunnen wij niet garanderen dat dit geldige tickets zijn.

Je reageert op een advertentie van JoyceH


vraag van JoyceH: 1x overnachting

Gezocht: 1 campingvoucher voor Stortemelk!

Wil jij graag van je campingvoucher voor Stortemelk af? Ik ben je vrouw! Heb jij een campingplek op Stortemelk, terwijl je vrienden/familieleden hun tent op Lange Paal zullen zetten? Bij mij is het precies andersom... Ik heb een voucher voor Lange Paal, maar m'n ITGWO-buddies staan op Stortemelk. Wellicht kunnen we ruilen! Maar, als je niet geïnteresseerd bent in mijn Lange Paal voucher is dat ook geen enkel probleem.

Om advertenties te maken of er op te kunnen reageren moet je ingelogd zijn.

Inloggen

Nog geen account?

Als je nog geen account hebt kun je er makkelijk een maken.

Registreren