Hoe werkt het?

Plaats hier je vraag- en/of aanbodadvertentie omtrent boottickets, slaapplekken of andere specifieke producten/diensten rondom Into The Great Wide Open 2019.

Het is niet toegestaan om festivalkaarten via deze pagina aan te bieden. Tot 1 augustus kan je overige festivalkaarten aan ons terugverkopen. Wij verkopen deze teruggekochte kaarten weer opnieuw aan mensen op de wachtlijst.
Mochten er toch onverhoopt/onbedoeld festivalkaarten via deze pagina aangeboden worden, dan raden wij af deze te kopen. Ook via dit medium van het festival zelf, kunnen wij niet garanderen dat dit geldige tickets zijn.

Je reageert op een advertentie van albertvanleeuwen@12move.nl


aanbod van albertvanleeuwen@12move.nl: 1x boot

bootticket ruilen DO 29-08; aanbod 11:05 snelboot / vraag: 13:00 gewone boot

Ik heb een bootkaartje voor de overtocht naar Vlieland op donderdag 29-08 voor de snelboot van 11:05 u. Ik zou dit graag willen omruilen voor een kaartje voor de gewone boot op donderdag 29-08 om 13:00 u. Bij Doeksen lukt dit niet, want beide boten zitten vol. Als je liever wat eerder op het eiland wilt zijn, en graag snel wilt overvaren, dan is dit je kans! En het prijsverschil krijg je ook nog van mij kado!

Om advertenties te maken of er op te kunnen reageren moet je ingelogd zijn.

Inloggen

Nog geen account?

Als je nog geen account hebt kun je er makkelijk een maken.

Registreren