Hoe werkt het?

Plaats hier je vraag- en/of aanbodadvertentie omtrent boottickets, slaapplekken of andere specifieke producten/diensten rondom Into The Great Wide Open 2018.

Het is niet toegestaan om festivalkaarten via deze pagina aan te bieden. Tot 1 augustus kan je overige festivalkaarten aan ons terugverkopen. Wij verkopen deze teruggekochte kaarten weer opnieuw aan mensen op de wachtlijst.
Mochten er toch onverhoopt/onbedoeld festivalkaarten via deze pagina aangeboden worden, dan raden wij af deze te kopen. Ook via dit medium van het festival zelf, kunnen wij niet garanderen dat dit geldige tickets zijn.

Je reageert op een advertentie van Dionysus


aanbod van Dionysus: 1x boot

Bootticket zondag 11:15 ruilen voor later op de dag

Dag mooie vrijdenkers, ik heb een bootticket terug voor zondag 2-9 om 11:15 maar ik zou graag later op de dag terug gaan. Bijvoorbeeld rond 14:00 of 15:00. Wil je ruilen? Als wederdienst zoek ik je op en breng ik je feestvreugde (tenzij je dat liever niet hebt natuurlijk). Het valt me nu pas op dat het dan een wederdienst voor de wederdienst (pondje) zou zijn! Ferry Funny! Ik ontving een reactie van iemand met hetzelfde verzoek. Ben je een koppel (of gewoon twee personen) en wil je ruilen dan zijn er minimaal 2 mensen met deze behoefte!

Om advertenties te maken of er op te kunnen reageren moet je ingelogd zijn.

Inloggen

Nog geen account?

Als je nog geen account hebt kun je er makkelijk een maken.

Registreren