Hoe werkt het?

Plaats hier je vraag- en/of aanbodadvertentie omtrent boottickets, slaapplekken of andere specifieke producten/diensten rondom Into The Great Wide Open 2019.

Het is niet toegestaan om festivalkaarten via deze pagina aan te bieden. Tot 1 augustus kan je overige festivalkaarten aan ons terugverkopen. Wij verkopen deze teruggekochte kaarten weer opnieuw aan mensen op de wachtlijst.
Mochten er toch onverhoopt/onbedoeld festivalkaarten via deze pagina aangeboden worden, dan raden wij af deze te kopen. Ook via dit medium van het festival zelf, kunnen wij niet garanderen dat dit geldige tickets zijn.

Je reageert op een advertentie van Michel


aanbod van Michel: 6x overnachting

6-persoonshuisje op 350 meter van strand te huur

Voor het weekend van Into the Great Wide open hebben wij een 6-persoonshuisje gehuurd via VVV vlieland. Helaas gaan we toch niet naar het festival en komt het huisje dus weer vrij. Het huisje kost EUR 1150 euro voor vrijdag t/m maandagmorgen en het bedrag is inclusief borg (100euro), schoonmaakkosten, beddenlinnen en reserveringskosten. Het is het bedrag dat we zelf ook hebben betaald. Het huisje ligt op 350 meter afstand van het strand en heeft een eigen tuin! Laat maar weten als je geïnteresseerd bent. grt, Michel

Om advertenties te maken of er op te kunnen reageren moet je ingelogd zijn.

Inloggen

Nog geen account?

Als je nog geen account hebt kun je er makkelijk een maken.

Registreren