Hoe werkt het?

Plaats hier je vraag- en/of aanbodadvertentie omtrent boottickets, slaapplekken of andere specifieke producten/diensten rondom Into The Great Wide Open 2019.

Het is niet toegestaan om festivalkaarten via deze pagina aan te bieden. Tot 1 augustus kan je overige festivalkaarten aan ons terugverkopen. Wij verkopen deze teruggekochte kaarten weer opnieuw aan mensen op de wachtlijst.
Mochten er toch onverhoopt/onbedoeld festivalkaarten via deze pagina aangeboden worden, dan raden wij af deze te kopen. Ook via dit medium van het festival zelf, kunnen wij niet garanderen dat dit geldige tickets zijn.

Je reageert op een advertentie van eveline


vraag van eveline: 1x boot

Gevraagd: flirt (man) met stippentas

Je zat op de boot van Vlieland naar Harlingen op zondagavond 21u. Je reisde alleen en keek steeds naar mij, terwijl ik niks van je aan had :) Je bent lang (zeker wel 1.90 denk ik) en slank, met blond haar en hebt zeer sprekende ogen. Je zat in de buurt van het winkeltje en de zingende tieners, tegenover een vrouw die je moeder had kunnen zijn. Ik schat je leeftijd tussen de 30-35. Toen je de boot af liep droeg je een backpack en een (zwarte) boodschappentas met stippen. Had ik je nummer maar gevraagd! Ben je of ken je iemand die zo'n stippentas heeft, en aan de verdere omschrijving voldoet? Laat het me weten op 0643003889 Eveline

Om advertenties te maken of er op te kunnen reageren moet je ingelogd zijn.

Inloggen

Nog geen account?

Als je nog geen account hebt kun je er makkelijk een maken.

Registreren