Hoe werkt het?

Plaats hier je vraag- en/of aanbodadvertentie omtrent boottickets, slaapplekken of andere specifieke producten/diensten rondom Into The Great Wide Open 2019.

Het is niet toegestaan om festivalkaarten via deze pagina aan te bieden. Tot 1 augustus kan je overige festivalkaarten aan ons terugverkopen. Wij verkopen deze teruggekochte kaarten weer opnieuw aan mensen op de wachtlijst.
Mochten er toch onverhoopt/onbedoeld festivalkaarten via deze pagina aangeboden worden, dan raden wij af deze te kopen. Ook via dit medium van het festival zelf, kunnen wij niet garanderen dat dit geldige tickets zijn.

Je reageert op een advertentie van Karin


vraag van Karin: 1x boot

T-shirt haute retour

Hoi! Vandaag in de hectiek verloor mijn dochter van 6 “ergens” haar nieuwste t-shirt waaraan ze was verknocht. In het kader van niet geschoten, altijd mis vroeg ik me af of hij door iemand is gevonden? Het is niet een vreselijk duur ding, maar ze was er wild van...en ik kan hem online niet meer verkrijgen. Het is een donkerblauw t-shirt van retour (maat 122-128 gok ik). Er staat op “haute retour” in rode letters. Mvg Karin

Om advertenties te maken of er op te kunnen reageren moet je ingelogd zijn.

Inloggen

Nog geen account?

Als je nog geen account hebt kun je er makkelijk een maken.

Registreren