Hoe werkt het?

Plaats hier je vraag- en/of aanbodadvertentie omtrent boottickets, slaapplekken of andere specifieke producten/diensten rondom Into The Great Wide Open 2018.

Het is niet toegestaan om festivalkaarten via deze pagina aan te bieden. Tot 1 augustus kan je overige festivalkaarten aan ons terugverkopen. Wij verkopen deze teruggekochte kaarten weer opnieuw aan mensen op de wachtlijst.
Mochten er toch onverhoopt/onbedoeld festivalkaarten via deze pagina aangeboden worden, dan raden wij af deze te kopen. Ook via dit medium van het festival zelf, kunnen wij niet garanderen dat dit geldige tickets zijn.

Je reageert op een advertentie van Joszi


vraag van Joszi: 2x boot

Gezocht: 2 boottickets zondag 18:55 of 19:15 of 20:00 of 20:15 of 21:30

Beste mensen. Wij zijn 2 september 2 jaar getrouwd <3 Dit jaar gaan we lastminute voor het eerst weer naar ons lievelingsfestival op ons lievelingseiland. Na jaren trouw bezoeker te zijn konden wij er in 2016 niet bij zijn omdat we gingen trouwen! En het jaar erop was ons dochtertje net geboren. Nu kunnen we EINDELIJK weer en we zouden heel graag ook op zondag nog de hele dag genieten maar de late boten zitten vol! Wie o wie helpt ons aan 2 boottickets op zondag? Die van zondag 18:55 of 19:15 of 20:00 of 20:15 of 21:30 zijn allemaal heel erg welkom! Alvast BEDANKT!

Om advertenties te maken of er op te kunnen reageren moet je ingelogd zijn.

Inloggen

Nog geen account?

Als je nog geen account hebt kun je er makkelijk een maken.

Registreren