Hoe werkt het?

Plaats hier je vraag- en/of aanbodadvertentie omtrent boottickets, slaapplekken of andere specifieke producten/diensten rondom Into The Great Wide Open 2018.

Het is niet toegestaan om festivalkaarten via deze pagina aan te bieden. Tot 1 augustus kan je overige festivalkaarten aan ons terugverkopen. Wij verkopen deze teruggekochte kaarten weer opnieuw aan mensen op de wachtlijst.
Mochten er toch onverhoopt/onbedoeld festivalkaarten via deze pagina aangeboden worden, dan raden wij af deze te kopen. Ook via dit medium van het festival zelf, kunnen wij niet garanderen dat dit geldige tickets zijn.

Je reageert op een advertentie van Claire Friesen


aanbod van Claire Friesen: 2x overnachting

2 festivaltickets en 2 overnachtingsplekken in een appartement aan zee mogelijk ook boottickets woensdag en maandag

Wij hebben nog 2 festivaltickets en 2 overnachtingsplekken in ons appartement (aparte kamer) aan zee van woensdag tot en met zondag. 2 personen €237,50 Waarschijnlijk is tot en met maandag in overleg ook mogelijk. Daarnaast hebben we 2 boottickets voor de woensdag en mogelijk nog 2 boottickets voor de maandag terug. De festivaltickets verkopen we alleen in combinatie met overnachten in ons appartement. De tickets gaan anders 31 juli terug naar de organisatie. Voor meer informatie bel Carla 06-10278984 Wij hebben er zin in! Groetjes Carla en Claire

Om advertenties te maken of er op te kunnen reageren moet je ingelogd zijn.

Inloggen

Nog geen account?

Als je nog geen account hebt kun je er makkelijk een maken.

Registreren