Hoe werkt het?

Plaats hier je vraag- en/of aanbodadvertentie omtrent boottickets, slaapplekken of andere specifieke producten/diensten rondom Into The Great Wide Open 2019.

Het is niet toegestaan om festivalkaarten via deze pagina aan te bieden. Tot 1 augustus kan je overige festivalkaarten aan ons terugverkopen. Wij verkopen deze teruggekochte kaarten weer opnieuw aan mensen op de wachtlijst.
Mochten er toch onverhoopt/onbedoeld festivalkaarten via deze pagina aangeboden worden, dan raden wij af deze te kopen. Ook via dit medium van het festival zelf, kunnen wij niet garanderen dat dit geldige tickets zijn.

Je reageert op een advertentie van Rotownald


aanbod van Rotownald: 1x

Lift vanaf Rotterdam do morgen

Ik rijd do morgen op zn eilands naar Harlingen vanuit Rotterdam. Ik kan evt één persoon met bagage meenemen, misschien twee, maar dan kan het wel zijn dat er een gedwongen yoga-sessie in de auto gedaan moet worden want zo groot is een Peugeot 107 niet:-) Ik drink klimaatneutraal dus als tegenprestatie mag je me op de boot een biertje geven. Als je een latere boot hebt kan dat uiteraard ook op het festival, ik ben niet zo moeilijk en heb tm zo avond laat dorst... Dit geldt ook voor de terugweg waarvan ik nog niet weet of dat ma laat of di vroeg is, dan wordt de substantie koffie i.p.v. bier, gut wat is het toch makkelijk allemaal:-)

Om advertenties te maken of er op te kunnen reageren moet je ingelogd zijn.

Inloggen

Nog geen account?

Als je nog geen account hebt kun je er makkelijk een maken.

Registreren