Hoe werkt het?

Plaats hier je vraag- en/of aanbodadvertentie omtrent boottickets, slaapplekken of andere specifieke producten/diensten rondom Into The Great Wide Open 2019.

Het is niet toegestaan om festivalkaarten via deze pagina aan te bieden. Tot 1 augustus kan je overige festivalkaarten aan ons terugverkopen. Wij verkopen deze teruggekochte kaarten weer opnieuw aan mensen op de wachtlijst.
Mochten er toch onverhoopt/onbedoeld festivalkaarten via deze pagina aangeboden worden, dan raden wij af deze te kopen. Ook via dit medium van het festival zelf, kunnen wij niet garanderen dat dit geldige tickets zijn.

Je reageert op een advertentie van floortjeengels


aanbod van floortjeengels: 2x overnachting

2 persoons kajuit vrij op slaapboot

Hoi! Wij hebben een kajuit voor 2 aan boord van onze slaapboot vrij!!! De kosten zijn €180,- per persoon. Heen en terug zeilen vanuit Harlingen inbegrepen, donderdag rond 11u heen en zondag middag weer terug. Het gaat dus om drie overnachtingen en wij zorgen voor ontbijt aan boord. De boot ligt tijdens ITGWO in de haven. Wie gaat er mee? Mail mij gerust direct als je interesse hebt. Ik weet niet zeker of ik reacties via deze site ontvang Groetjes, Floortje

Om advertenties te maken of er op te kunnen reageren moet je ingelogd zijn.

Inloggen

Nog geen account?

Als je nog geen account hebt kun je er makkelijk een maken.

Registreren