Hoe werkt het?

Plaats hier je vraag- en/of aanbodadvertentie omtrent boottickets, slaapplekken of andere specifieke producten/diensten rondom Into The Great Wide Open 2019.

Het is niet toegestaan om festivalkaarten via deze pagina aan te bieden. Tot 1 augustus kan je overige festivalkaarten aan ons terugverkopen. Wij verkopen deze teruggekochte kaarten weer opnieuw aan mensen op de wachtlijst.
Mochten er toch onverhoopt/onbedoeld festivalkaarten via deze pagina aangeboden worden, dan raden wij af deze te kopen. Ook via dit medium van het festival zelf, kunnen wij niet garanderen dat dit geldige tickets zijn.

Je reageert op een advertentie van Surfana Vlieland


aanbod van Surfana Vlieland: 10x overnachting

Overnachten in het surfhostel op kampeerterrein Stortemelk!?

Ben je nog op zoek naar een chille slaapplek tijdens ITGWO op Vlieland? Boek dan nu je plekje in ons Surf Hostel op Kampeerterrein Stortemelk! Het Surf Hostel bevindt zich tegenover de Bolder. Het Surf Hostel is voorzien van bedden en matrassen, dus geen gesleep met veel bagage want het enige wat je nog hoeft mee te nemen is een slaapzak en een kussen! Voor meer informatie kijk op: https://www.surfana.com/surfvakanties/surf-hostel-vlieland/itgwo/

Om advertenties te maken of er op te kunnen reageren moet je ingelogd zijn.

Inloggen

Nog geen account?

Als je nog geen account hebt kun je er makkelijk een maken.

Registreren